Termékek a kosárban

Összesen: 4 779 768 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Frédéric Robert - Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat

Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat (Könyv)

Desszertek és cukrászat

Író:
Frédéric Robert;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
12 749 Ft
(Eredeti ár: 14 999 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák – semmi sem hiányzik ebből a hiánypótló kötetből. A könyvben olvasható klasszikus és alapreceptek elkészítése komoly figyelmet és alkotókészséget igényel. Az itt szereplő édes fogások tökéletes folytatásai a sós ételeknek. A jó étel öröm, s a harmóniát nem törheti meg a desszert sem. Könyvünk egyszerre konyhatechnikai ismertetés, enciklopédia, ugyanakkor a világ ízeire nyitott mű is, mivel számtalan desszertet ajánl Olaszországból és az angolszász világból is. Alain Ducasse desszertreceptjei tükrözik a világhírű séf alkotói filozófiáját, miszerint a technika nem lehet uralkodó, a terméknek saját erényei által kell érvényesülnie. A receptek olvasása közben betekintést nyerhetünk a régi és mai technikákba, megismerhetjük az arányok tudományát s vele az eredeti aromákat. Nincs cukortúladagolás, fontos az íz, a textúra, a könnyedség, valamint hogy a termék gyorsan elkészíthető legyen. A cukrászat nemcsak pontosságot, hanem ösztönösséget és rögtönzést is igényel. Ez a könyv a hagyományos és modern cukrászat szintézisét adja.


Kiadás éve: 2019
Oldalak száma: 584 oldal
Kötésmód: cérnafűzött
ISBN: 9789632971094
EAN: 9789632971094





Oldal frissítés:

Tag-ek: Frédéric Robert

Akik ezt vásárolták, vettek még

 - A cukrászat magasiskolája KÖNYV Raktáron -15 %
14 900 Ft
12 665 Ft