Termékek a kosárban

Összesen: 1 858 773 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

több rendező - Béres Alexandra - Pörgesd fel! (DVD)
RITKASÁG!

Béres Alexandra - Pörgesd fel! (DVD)

Rendező(k):
több rendező;
Szereplők:
Béres Alexandra
Kategória:
Film > Fitness-Életmód;
Eredeti cím: Béres Alexandra - Pörgesd fel! (DVD)
Megjelenés: 2004
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 3 999 Ft)
Megtakarítás: 0%
Szállítás: Nem rendelhetőTartalom:


A DVD-n egy 60 perces edzésprogram látható, amely megdolgoztatja a farizmot, a hasizmot, és streching gyakorlatokat is tartalmaz. Mindemellett életviteli tanácsokat is kaphatunk. Az eszközigénye 2 db 1-1.5 kilós súlyzó. Egy szuper kis öt perces nyújtás után, köredzésben áll össze az edzés, egy lassú, egy hosszabb gyors és egy rövidebb gyors körben mozgja át az izmokat, a sokszor hanyagolt vádli-, hát- és mellizmokat is.

Béres Alexandra a fitnesz - egy Amerikában született, ám rövid idő alatt Európában is népszerűvé vált új sportág és életmód - egyik legrangosabb magyarországi képviselője. Korábban ritmikus sportgimnasztikával is foglalkozott.

Elért eredmények
:

    1. helyezés - 1994 Ms. Fitness Hungary
    1. helyezés - 1995 Ms. Fitness Moda
    1. helyezés - 1996 Ms. Fitness World
    1. helyezés - 1996 Ms. Fitness Hungary
    1. helyezés - 1996 Ms. Fitness Europe
    1. helyezés - 1999 Ms. Fitness Hungary
    1. helyezés - 1999 Ms. Fitness Europe

 
Ebben a sportágban elért sikerei önmagukért beszélnek, szinte minden rangos versenyen elnyerte már a legjobbnak járó díjat. Ehhez a sikersorozathoz most bárki csatlakozhat saját otthona kényelmében is. A festői környezetben forgatott remek edzésprogramon túl táplálkozási és életmód-tanácsokat is kaphat. A fitnesz edző néhány további videós oktató anyaga:

Érdekességek:

Idézet Alexandra blogjából: Az ország baromfi állományát megtizedelő ebéd után midig a csoportommal próbálok. Szinte heti hét alkalommal tartok edzést a tanítványaimnak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Nagy örömömre szolgál, hogy rengeteg kedves tanítványom, akik közül igen sok a barátnõm is mára, ért már el kiugró eredményeket (országos bajnoki cím, világbajnoki és Európa bajnoki érmek, külföldi trófeák…stb).
Három-négy körül véget érnek az edzések, ilyenkor vagy megpróbálok kicsit lepihenni, vagy válaszolok a hozzám írt levelekre, fotókat küldök, e-mailjeimet intézem.


EXTRÁK:

  • Egyéb - Mély- és felületes hasizom program
  • Egyéb - Stretching program
  • Egyéb - Farizom program
  • Egyéb - Diétás tanácsok
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: nem
Játékidő: 60 perc
Hangsávok:
magyar
magyar
stereo

Pörgesd fel! DVDBéres Alexandra: Pörgesd fel! DVD vásárlói vélemények és értékelések

 

4.8/5, 4 értékelés alapján.


5 csillag4-re értékelte : Szimpatikus kis nő és jól meg is izzasztott:) Sokan leszólják a Rékás, Alexandrás és hasonló videókat, pedig nincs miért. Kis diéta és ha még mozog mellé az ember, szinte lehetetlen hogy ne legyen eredmény. Elszántságot és akaraterőt mindenkinek! (2015.02.23.)

5 csillag5-re értékelte : Én 175 cm magas és 80kg vagyok. Sok mindent kipróbáltam már ezelőtt nem nagy sikerrel, ebből szeretnék legalább 10 kilót leadni. Barátnőim javasolták Béres Alexandra edzésprogramjait, remélem sikerül...
(2015.02.12.)

5 csillag5-re értékelte : Régóta mozgok otthon Alexandra edzéseit követve. Nekem valahogy jobban bejön mint a Rékás téma. Ez valahogy őszintébbnek tűnik.
(2014.12.01.)
5 csillag5-re értékelte : Csak mostanában vettem erőt magamon, hogy belekezdjek valami edzésbe. Azt hiszem nem bántam meg. (2014.11.05.)

5 csillag5-re értékelte : Példaképként tekintek Szandira, mert elragadó személyiség és amit a fitneszben elért, az páratlan. Gyakorlatilag napi szinten tornázom a videóira. (2014.10.16.)
Oldal frissítés:

Tag-ek: több rendezőBéres Alexandra további filmjei

Béres Alexandra összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (több rendező filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még

 - Meditációs technikák (DVD) DVD Raktáron -33 %
2 999 Ft
1 999 Ft
 - Béres Alexandra - Új kihívás (DVD) DVD Raktáron -33 %
2 999 Ft
1 999 Ft