Termékek a kosárban

Összesen: 661 648 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - PostaPont

több rendező - Béres Alexandra- Lendületben (DVD)

Béres Alexandra- Lendületben (DVD)

Rendező(k):
több rendező;
Szereplők:
Béres Alexandra
Kategória:
Film > Fitness-Életmód; Sport;
Eredeti cím: Béres Alexandra- Lendületben (DVD)
Megjelenés: 2005
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 3 999 Ft)
Megtakarítás: 0%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


Béres Alexandra - a fitnesz egyik legrangosabb hazai képviselője - ezúttal egy olyan edzésprogramot dolgozott ki és ajánl számodra, amely nem engedi ingadozni a pulzusod és ennek segítségével mindvégig az úgynevezett "zsírégető tartományban" tart. Ez úgy érhető el, hogy a hasizom gyakorlatokig le sem szabad tenni a súlyzókat. Egyszerre két dologra kell majd így odafigyelned: egyrészt a súlyzó útjára, másrészt pedig a megdolgoztatandó izomcsoportra. Ez a 2 az 1-ben módszer segít abban, hogy ne tudj elkalandozni, mindvégig koncentrálnod kelljen, de a végére mégis kellemesen elfáradj és a várt eredményt is elérd közben.

Azért ne ijedj meg, mert ez a gyakorlatsor is könnyen követhető lesz, hasonlóan Alexandra ezt megelőző DVD mozgásanyagaihoz.

"Nagyon örülnék, ha a kemény és intenzív izommunka mellett élvezni is tudnád a közös tornát és jóleső érzéssel látnál neki újra és újra"


Érdekesség:

Idézet Alexandra egyik blogbejegyzéséből: "Kilométer mély" álmomból legtöbbször - persze azért nem mindig - kedvenc szuka kutyám, Sába, vagy boxer kisfia, Arnold ébreszt, általában hat és hét óra között. Ilyenkor a párom már többnyire a számítógépe elõtt gubbaszt és várja, hogy végre "valaki" reggelivel kínálja. A reggeli különben is roppant fontos és szertartásos étkezés a napom során, talán ez az egyetlen olyan félóra, amit csendesen és intim nyugalomban töltünk.
A reggelizõ asztaltól - kis kitérõn keresztül a fürdõszobába és a ruhásszekrényhez - irány a város. A Szentendrei úton naponta elszenvedett közlekedési dugó remek alkalmat kínál a visszafogott smink alkalmazására. Ebben óriási rutinom van, szinte menet közben is képes vagyok kifesteni magam és a hajam is megszárad, mire a belvárosig elérek.
Délelõtt általában TV felvétel, gyakran újságírókkal interjú a program, megspékelve a saját projektek (videók, rendezvények, próbák) elõkészítésével.

 

További ajánlatunk:

Béres Alexandra - Pörgesd fel! DVD

Béres Alexandra - Menni fog! DVD

A magyar változat
szinkron: igen
felirat: nem
Játékidő
60 perc
 
 
Hangsávok

magyar


Oldal frissítés:

Tag-ek: több rendezőBéres Alexandra további filmjei

Béres Alexandra összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (több rendező filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még