Termékek a kosárban

Összesen: 2 848 147 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Andrea Ambandos - 10 perces gyakorlatok: Pilates (DVD)

10 perces gyakorlatok: Pilates (DVD)

Rendező(k):
Andrea Ambandos;
Szereplők:
Suzanne Bowen
Kategória:
Film > Fitness-Életmód;
Eredeti cím: 10 Minutes Solution: Pilates
Megjelenés: 2009
Korhatár:

4 999 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 0%
Szállítás: Nem rendelhetőTartalom:


Itt a megoldás – ráadásul 10 perces megoldás! Ennyi időt bárki rá tud szánni egy nap az edzésre. Kifejlesztettünk 5 dinamikus pilates edzésprogramot, melyek mindössze tíz percet vesznek igénybe. Ezek az edzések kiváló fogyókúrás és alakformáló programok, melyekhez szalag segítségével igazi, klasszikus Pilates edzésen vehetsz részt. A gyakorlatsorokat öt különböző edzésprogrammá formáltuk. Akár külön, akár együtt végigcsinálhatod ezt az utolérhetetlen testformáló programot!
PILATES – FELSŐ TEST
Ebben a részben a szalag segítségével a Pilates egy újabb szintjére léphetsz. Feszítsd és erősítsd a karjaidat, válladat és hátadat. Hihetetlen eredményekre képes ez a szinte eszköztelen Pilates.
PILATES – ALSÓ TEST
A Pilates szalag utolérhetetlen módon tónizálja, fogyasztja, átalakítja az alsótested. Elég egyszer kipróbálnod és máris láthatod, hogy ez az egyszerű eszköz a Pilates edzést megdöbbentően eredményessé teszi.
PILATES – ABS
Ez az edzéssor a klasszikus Pilates gyakorlatokat fejleszti tovább egy nemes cél érdekében: hogy lapos legyen a pocakod! Ráadásul megerősíti a hasizmokat, melyeket egy szobrász sem tudna szebben kifaragni!
PILATES – TELJES TEST
A szalag segítségével elégethetjük a kalóriákat és formázhatjuk testünket. Ez az edzéssor ultra-hatásos, mivel rövid idő alatt nagy eredményeket érhetsz el vele!
PILATES – A HAJLÉKONYSÁGÉRT
Ez a dinamikus nyújtás fantasztikus élmény! Ha végigcsinálod, a következő alkalommal az egész eddigi Pilates gyakorlatsorozat már gyerekjáték lesz!

JÁTÉKIDŐ:
56 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
2009
HANGOK:
 - magyar - Surround (DD)
KÉPFORMÁTUM:

Oldal frissítés:

Tag-ek: Andrea Ambandos

Akik ezt vásárolták, vettek még