Termékek a kosárban

Összesen: 4 458 568 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (Könyv)

Író:
dr. Panyik Gáborné;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Italok;
2 546 Ft
(Eredeti ár: 2 995 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.


Kiadás éve: 2017
Oldalak száma: 116 oldal
Kötésmód: füles, kartonált
ISBN: 9789632783413
EAN: 9789632783413





Oldal frissítés:

Tag-ek: dr. Panyik Gáborné



dr. Panyik Gáborné további könyvei

Dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés KÖNYV Raktáron -15 %
4 995 Ft
4 246 Ft
dr. Panyik Gáborné összes könyve >