Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Mike Nichols, Stephan Elliott - Madárfészek/Priscilla (2 DVD)
RITKASÁG!

Madárfészek/Priscilla (2 DVD)

Rendező(k): Mike Nichols; Stephan Elliott;

Szereplők: Dianne Wiest, Gene Hackman, Nathan Lane, Robin Williams, Hank Azaria, Guy Pearce, Hugo Weaving, Terence Stamp, Bill Hunter
Film > Vígjáték
Eredeti cím: The Birdcage
Megjelenés: 1996
Korhatár:
14 999 Ft
(Eredeti ár: 14 999 Ft)
Megtakarítás: 0%online rendelés

Tartalom:


Bernadette
, az idősödő transzszexuális előadóművész és nőimitátor partnerei, Mitzi és Felicia évek óta jól ismert és sikeres műsorszámmal szórakoztatják a közönséget a Sydney-i éjszakában. Sok smink, magas sarkú cipő, flitterek, tollak, túlzott pompa és profi tátogás a felcsendülő slágerekre – a nézők talán soha nem unnák meg, deBernadette kezd már egy kicsit belefáradni a napi rutinba. A hangulatára rányomja bélyegét egy bizarr haláleset is.

Amikor Mitzi és Felicia felkérést kapnak az ország másik részéről, egy Alice Springs-i kaszinó tulajdonosától,Bernadette elhatározza, hogy velük tart. A különös trió egyPriscillának keresztelt, levendula-színűre festett kiérdemesült iskolabusszal vág neki a sivatagon át vezető hosszú útnak. Út közben számos vidám, megható, kellemes és kellemetlen élmény várja őket, elképzelhetetlen helyszíneken lépnek fel, és mindenhol alaposan felkavarják az állóvizet!

A harsány és nagyon eredeti ausztrál film – amely a legjobb jelmez kategóriában az Oscar-díjat is elnyerte – igazi kult-mozinak számít. A főszerep alakító Terence Stamp(Törvényszéki héjákSupermanTőzsdecápák) szinte fürdik a szerepben, de ugyanilyen nagyszerű alakítást nyújtGuy Pearce (MementoSzigorúan bizalmas) és a későbbiMátrix-trilógiában Smith-ügynökként elhíresült Hugo Weaving is (Mátrix-trilógiaA Gyűrűk ura trilógia).

Íme a kissé furcsa pár: Armand és Albert békésen éldegél mint férj és ... szóval férj. Van egy éjszakai lokáljuk és néhány ártatlan kedvtelésük. Már éppen bele is süppednének ebbe a polgári édes életbe... de a sors nem úgy akarja. A sors eszköze Armand egyszem fiacskája, aki a fejébe veszi, hogy megnõsül. Ez még hagyján, ám kiszemelt jövendõbelije éppen Keeley szenátor lánya és szemefénye. Keeley körülbelül annyira konzervatív, mintha átaludta volna az utóbbi két évszázadot. Lehet, hogy a tükörbe sem néz, ha nincs rajta alsónadrág. Keeley szenátor és neje hamarosan háztûznézõbe érkezik. Tudni szeretnék, hogy féltett lánykájuk megfelelõ körülmények közé kerül-e majd. Vajon miféle bravúrokra képes ez a faramuci páros, hogy egy tisztes házaspár látszatát keltse?

A magyar változat  *A borító illusztráció, 1 lemezes kiadás, Madárfészek*
 
Játékidő
117 perc
Megjelenés dátuma

2008. május 13.

Hangsávok

magyar

angol

lengyel

 
Oldal frissítés:

Tag-ek: Mike Nichols, Stephan Elliott

FilmKatalógus


Dianne Wiest; Gene Hackman további filmjei
DVDaz-itelet-elado 9 999 Ft
0 %
9 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDszivtiprok 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDnevem-sam 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDa-suttogo 9 999 Ft
0 %
9 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei (Mike Nichols, Stephan Elliott filmjei)
DVDmadarfeszek-priscilla 14 999 Ft
0 %
14 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2021 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729