Termékek a kosárban

Összesen: 9 401 431 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Michael Hoffman, Alfonso Arau - Szép kis nap / Pár lépés a mennyország (2 DVD)
RITKASÁG!

Szép kis nap / Pár lépés a mennyország (2 DVD)

Rendező(k):
Michael Hoffman; Alfonso Arau;
Szereplők:
Charles Durning, George Clooney, Keanu Reeves, Michelle Pfeiffer, Mae Whitman, Anthony Quinn, Alex_D. Linz, Giancarlo Giannini, Aitana Sanchez-Gijon, Angelica Aragon
Kategória:
Film > Romantikus; Vígjáték; Dráma;
Eredeti cím: One Fine Day / Walk in the Clouds
Megjelenés: 1996
Korhatár:

14 999 Ft
(Eredeti ár: 14 999 Ft)
Megtakarítás: 0%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


Szép kis nap

Vannak sorsdöntő napok az ember életében. Vannak olyan napok is, amikor látszólag minden összeesküdött ellenünk. És megesik hogy ez a kettő éppen egyszerre történik.
Melanie ambiciózus fiatal mérnök pályája nagy lehetősége előtt áll. Ám éppen a tekintélyes megrendelővel való találkozás napján nem talál senkit, aki kisfiára vigyázna.
Jack a sztárriporter pedig élete legfontosabb ügyén dolgozik. A városháza egyes magas rangú tisztviselőihez kapcsolható korrupciós üggyel óriási botrányt robbanthat ki, ha neki sikerül először bizonyítani a fülest. Csakhogy ex-neje rásózza a kislányát, így lőttek a nyomozásnak - és talán az egész sztorinak is!
A két felnőtt és két gyerek élete legkuszább, legőrültebb napján sokszor találkozik, sokszor összevész, kibékül és újra összevész. És még milyen hosszú ez a nap.

Magyar feliratos!


Pár lépés a mennyország

Egy álmodozó fiatal katona nem sokkal azután, hogy hazaérkezett a világháborúból, találkozik egy gyönyörű mexikói lánnyal, Victoriával. Vállalja, hogy Victoria apjának azt hazudják, nemrég összeházasodtak és ő a lány születendő gyermekének apja...
A szigorú apát becsaphatják a fiatalok, de saját maguknak nem hazudhatnak sokáig. El akarták játszani, hogy szeretik egymást, de valójában a tűzzel játszottak. Aztán jött a szüret ideje, és minden, ami addig valóságnak tűnt, az varázslattá változik!
Az eleinte csak színlelt szerelem napról napra, óráról órára valóságosabbnak tűnik, és lassan rá kell döbbenniük a fiataloknak, hogy immár el sem tudják képzelni egymás nélkül az életet. Pedig lehet, hogy közeleg a nap, amikor búcsúzniuk kell... 

JÁTÉKIDŐ:
202 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1996

Magyar szinkronos és feliratos

Oldal frissítés:

Tag-ek: Michael Hoffman, Alfonso ArauCharles Durning - George Clooney további filmjei

Charles Durning összes filmje >     George Clooney összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Michael Hoffman, Alfonso Arau filmjei)