Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
James D'arcy - Made in Italy (DVD)

Made in Italy (DVD)

Rendező(k): James D'arcy;

Szereplők: Liam Neeson, Yolanda Kettle, Micheál Richardson, Micheál Neeson
Film > Romantikus
Film > Vígjáték
Eredeti cím: Made in Italy
Megjelenés: 2022
Korhatár:
2 999 Ft
(Eredeti ár: 3 299 Ft)
Megtakarítás: 9%online rendelés

Tartalom:

Egy londoni modern művészeti galéria menedzsere, Jack Foster (Micheál Richardson) válik a feleségétől. A feleség családja el akarja adni a galériát, amit Jack szeretne megvásárolni, de ehhez sok pénzre lenne szüksége. Úgy dönt, hogy ennek érdekében eladja a régóta nem használt nyaralójukat, ami Olaszországban van. A ház eredetileg Jack olasz anyjáé volt, aki Jack iskoláskorában autóbalesetben meghalt. Elidegenedett apjával (aki neves festőművész), Roberttel (Liam NeesonOlaszországba utaznak, a családi nyaraló felkeresése miatt, ami Toszkanában van, festői helyen. Jack anyja, annak közel 20 évvel korábbi halála óta senki sem látogatta meg a helyet.

Évtizedek óta senki sem lakik a házban, ezért rendetlenség és piszok van mindenhol, a berendezés romos állapotban van. Az ajtók betörtek, és még görény is beköltözött az egyik szobába. Az apa-fia párosnak alaposan fel kell takarítania, ki kell festenie és rendbe kell tennie a lakást, a minél kedvezőbb eladás érdekében. Erre az ingatlanközvetítő hívja fel a figyelmüket, aki felméri a ház állapotát, eladhatóság szempontjából. 

Jack elmegy egy étterembe, hogy egyen valamit. Bár az étterem éppen zárva tart, de itt találkozik Nataliával, aki az étterem tulajdonosa és vendégül látja őt. Eközben Robert az elhunyt feleségének fényképeit nézegeti, de amúgy az egész ház emlékezteti rá. 

Jack felméri, hogy mit tudnának ők ketten megcsinálni, és mihez kellene szakember. Úgy tűnik, Robertet nemigen érdekli a házfelújítás, de később ő is bekapcsolódik a munkákba. 

Helyi mestereket alkalmaznak a ház felújítására, akik a nagyobb hiányosságokat gyorsan megjavítják (például a tetőbeázást, vagy a villanyvilágítást). Robert és Jack összebarátkozik néhány helyi lakossal, köztük Nataliával, és meghívják őket a házba. Natalia elmondja Jacknek, hogy van egy nyolcéves lánya; a férjével elváltak, de a férje hazudott a bíróságon, így Nataliának csak részleges felügyeleti joga van a lánya felett.

Az ingatlanos több potenciális vevőt hoz a házhoz, de azok csak részben elégedettek. Kate kijelenti, hogy a ház helyreállításán még dolgozni kell, mielőtt újabb vevőket hoz. 

Miközben visszaállítják az otthon eredeti dicsőségét, Jack és Robert azon kapják magukat, hogy végül megjavítják saját megszakadt kapcsolatukat. Első ízben tudnak beszélni az anya (és feleség) elvesztéséről, amiben Robert saját magát hibáztatja, ezért azóta nem vezet autót és a festést is abbahagyta.

Robert úgy dönt, hogy inkább a londoni lakását adja el, és odaköltözik az olasz nyaralóba, ahol újra festeni szeretne, a házért kapott pénzt pedig a fiának adja, hogy megvehesse a londoni galériát. Jack mérlegeli a lehetőségeit, és úgy dönt, hogy inkább ő is az olaszországi nyaralójukba költözik.

TECHNIKAI ADATOK:

HANGOK: 
Magyar Dolby Digital 5.1, magyar Dolby Digital 2.0, angol Dolby Digital 5.1

FELIRATOK: magyar

KÉP: 
1.85:1 (16:9),
 99 perc


Oldal frissítés:

Tag-ek: James D'arcyLiam Neeson; Yolanda Kettle további filmjei
DVDjeges-pokol 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDbecsuletes-tolvaj 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDszolit-a-szorny 2 999 Ft
50 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDejszakai-hajsza 3 299 Ft
55 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei (James D'arcy filmjei)
DVDmade-in-italy 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
Akik ezt vásárolták, vettek még
DVDrudolf-a-renszarvas 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDaranyhaj-es-a-nagy-gubanc 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDjeges-pokol 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729