Termékek a kosárban

Összesen: 11 333 668 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Andrew Douglas - A rettegés háza (DVD)
RITKASÁG!

A rettegés háza (DVD)

Rendező(k):
Andrew Douglas;
Szereplők:
Ryan Reynolds, Melissa George, Philip Baker_Hall
Kategória:
Film > Horror; Thriller;
Eredeti cím: Amityville Horror
Megjelenés: 2005
Korhatár:

5 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 25%

Tartalom:


1974. november 13-án egy magánkívüli állapotban lévő telefonálótól szörnyű hír érkezett a Suffolk megyei rendőrségre. Azonnal kiszálltak a megadott címre, a long islandi Amityville-be, az Ocean Avenue 112. szám alatti házhoz. A nagy, holland gyarmati stílusban épült házban szörnyű bűntény helyszínére érkeztek: az egész családot meggyilkolták. Az eset megrázta és felkavarta az egyébként jellemzően békés helyi közösség életét. Néhány nap múlva aztán az ifj. Ronald DeFeo bevallotta, ő volt az, aki egy vadászpuskával módszeresen, sorra lelőtte alvó szüleit és négy testvérét, azt állítva, hogy valahonnan a házból hallható „hangok” sarkallták arra, hogy elkövesse a szörnyű gyilkosságokat.
Egy évvel később George (Ryan Reynolds - Blade: Trinity/Penge: Szentháromság; Van Wilder:A buliszervíz) és Kathy Lutz (Melissa George - Mulholland Drive) költöznek be a házba, gyermekeikkel, abban a boldog hitben, hogy megtalálták álmaik otthonát. Ám hamarosan bizarr és megmagyarázhatatlan dolgok történnek – lidérces látomások és kísérteties hangok jelzik a még mindig a házban ólálkodó Gonosz jelenlétét. 
Kathy küzdeni kezd a család összetartásáért, miközben George egyre furcsábban viselkedik, éjjel-nappal a ház alagsorában tölti idejét, ahol aztán rövidesen felfedez egy átjárót, amely egy titokzatos „Vörös Szobába” vezet. Míg kristálytiszta, egyértelmű látomások és ördögi hangok kavarognak George fejében, a ház valósággal életre kel a szörnyű végkifejletben, és megtörténnek azok a vérfagyasztó és hátborzongató események, amelyeket azóta is úgy emlegetnek, hogy az Amityville-i Horror. 
A rettegés háza - Amityville horror című film megtörtént esetet, 28 nap vérfagyasztó borzalmát dolgozza fel. Most, 30 évvel a döbbenetes események után, amelyek egy bestseller regény és 1979-ben egy kultusszá vált filmhez szolgáltattak inspirációt, nézzék meg újra a rettegés házát!


EXTRÁK:

  • Werkfilm (így készült)MAGYAR HANGGAL
  • InterjúMAGYAR HANGGAL
  • Audiókommentár - Ryan Reynolds, valamint Brad Fuller és Andrew Form producerek közreműködésével
  • Kimaradt jelenetek
  • Werkfilm (így készült) - A forgatáson (On the Set Peeks)
A magyar változat *Újrafóliázott*
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
90 perc
Megjelenés dátuma

2006. március 17.

Hangsávok

magyar

magyar

angol
   

 

Oldal frissítés:

Tag-ek: Andrew Douglas

FilmKatalógus


Ryan Reynolds - Melissa George további filmjei

Ryan Reynolds összes filmje >     Melissa George összes filmje >

Akik ezt vásárolták, vettek még