Termékek a kosárban

Összesen: 1 816 496 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Paul Thomas Andersom - Magnólia (DVD)  *Antikvár-Kiváló állapotú*
RITKASÁG!

Magnólia (DVD) *Antikvár-Kiváló állapotú*

Rendező(k):
Paul Thomas Andersom;
Szereplők:
Tom Cruise, Melinda Dillon, Philip Baker_Hall, William_H. Macy, Alfred Molina, Julianne Moore, John C. Reilly, Jason Robards, Jeremy Blackman, Philip_Seymour Hoffman, Ricky Jay, Melora Walters
Kategória:
Film > Dráma;
Eredeti cím: Magnolia
Megjelenés: 1999
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 50%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


A sors útjai kifürkészhetetlenek. Életünk alakulását apró véletlenek sokasága határozza meg, és minden mindennel összefügg. Körülbelül ez lehetne a mottója Paul Thomas Anderson (Boogie NightsA szerencse zsoldosai), filmjének, amely tíz egymástól látszólag teljesen független sorssal ismerteti meg a nézőt. De ezek az élettörténetek nagyon is egy irányba mutatnak…

Earl Partridge tévéshowk sikeres producere néhány évvel ezelőtt elhagyta rákban haldokló feleségét és feleségül vette a gyönyörű és fiatal Lindát. Most Earl haldoklik és Lindát gyötri a lelkifurdalás, amiért az utolsó percekig szerelmet hazudott idős férjének, de csak most, a férfi halála előtt érzi úgy, hogy valóban szereti Earl-t. Képtelen végignézni a beteg ember haláltusáját és gyógyszerekkel próbálja kábítani magát.

Earl ápolóját, Phil-t kéri meg arra, hogy keresse meg és hívja a halálos ágyához fiát, aki azóta nem beszélt vele, mióta elhagyta az anyját. Earl fia Frank Mackey karizmatikus személyiség, aki agresszív, hímsoviniszta tanfolyamokat tart hódítani vágyó férfiak számára és hallani sem akar arról, hogy találkozzon az apjával.

Earl egyik legsikeresebb tévéshow-jának, a "Mit tudnak a gyerekek" című vetélkedőnek népszerű műsorvezetője, Jimmy Gator szintén halálos beteg és félő, hogy hűtlensége miatt ő is magára marad utolsó hónapjaira. A vetélkedő - amelyben szokatlanul eszes gyerekek vetélkednek magas nyereményekért felnőttekkel - egyik új gyerek-sztárja,Stanley egyre rosszabbul érzi magát az apja által rákényszerített szerepben. Az apa, Rick meg nem valósult álmait szeretné fián keresztül elérni.

Évtizedekkel korábban egy Stanley-hez hasonló kis zseni,Donnie Smith megnyerte a fődíjat - egy ország ismerte a nevét és szerette meg. Ma a felnőtt Donnie egy megkeseredett ember, aki még mindig gyerekkori sikeréből és egyre fakuló hírnevéből próbál megélni. Amikor elveszti állását, úgy érzi, bosszút kell állnia.

A vetélkedő műsorvezetője, Jimmy Gator nem csak feleségével szeretne kibékülni, hanem lányával, Claudiával is, aki a gyerekkorában kapott lelki sebekbe belerokkanva, kábítószerfüggő lett. Claudia nem találja a helyét a világban. A véletlen azonban útjába sodor egy tisztességes, mély érzésű rendőrtisztet, aki három évvel ezelőtti válása óta reménytelenül magányosnak érzi magát. De ez a rendőr nem csak Claudiával fut össze, hanem Donnie Smith-szel is.

És egy váratlan esemény mindannyiuk életét gyökeresen megváltoztatja…

Magnóliában nyújtott alakításáért Tom Cruise Arany Glóbusz díjat kapott és Oscar-ra is jelölték, csakúgy, mint a film forgatókönyvét

Magnólia az elmúlt évek leghatásosabb, legemberibb filmje, amely újra és újra képes rabul ejteni a nézőt. A kivételes alakítást nyújtó nagyszerű színészek játéka mellett külön figyelmet érdemelnek Aimee Mann csodálatos dalai, amelyek a film forgatókönyvét ihlették!
A magyar változat *Újrafóliázott*
 
Játékidő
186 perc
Megjelenés dátuma

2009. március 30.

Hangsávok

magyar

angol


Oldal frissítés:

Tag-ek: Paul Thomas AndersomTom Cruise - Melinda Dillon további filmjei

Tom Cruise összes filmje >     Melinda Dillon összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Paul Thomas Andersom filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még