Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Sergio Corbucci, Enzo G. Castellari, Ferdinando Baldi - Spagetti western kollekció - Limitált változat -Díszdobozos (3 DVD)
RITKASÁG!

Spagetti western kollekció - Limitált változat -Díszdobozos (3 DVD)

Rendező(k): Sergio Corbucci; Enzo G. Castellari; Ferdinando Baldi;

Szereplők: Olga Karlatos, Franco Nero, William Berger, José Bódalo, Loredana Nusciak, Ángel Álvarez, Antonio Marsina, Alberto Dell Acqua, José Guardiola
Film > Akció
Film > Dráma
Film > Western
Eredeti cím: Spagetti Western
Megjelenés: 1976
Korhatár:
29 999 Ft
(Eredeti ár: 29 999 Ft)
Megtakarítás: 0%online rendelés

Tartalom:

1. lemez: KEOMA

A neve Keoma, egy félvér puskalövész, aki belefáradt a gyilkos életmódba. De amikor visszatér gyerekkori otthonába, Keoma egy brutális csata közepén találja magát, az ártatlan telepesek, szadista banditák és a bosszúra éhes féltestvérei között. Egy őrült és haragos kietlen pusztába, egy férfi képes-e gyilkolni a megváltásért?
A Keoma hihetetlen kombinációja a hatásos szimbolikának, erős színészi játéknak és a könyörtelen erőszaknak, csodálatosan megrendezve Enzo G. Costellari által. 

2.  lemez: DJANGO

Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja és egy koporsót vonszol maga után, miközben beooszúval kikövezett útján halad. 
Ez a sokat vitatott epikus győngyszem meghatározta a műfajt, leindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivalatols folytatást szült. A Django ezen kiadása egy felújított verzió az eredeti negatívból, amit nemrég találtak meg egy római széfben, ahol érintetlenül maradt több mint három évtizeden keresztül.

3. lemez: TEXAS ADIOS

Burt Sullivan, kemény texasi seriff Mexikóba megy az öccsével, hogy letartóztassák azt a férfit, aki évekkel azelőtt megölte az apjukat. Ám miután kiderítenek egy sokkoló családi titkot, a testvérek csapdába esnek a törvénytelenség földjén, ahol az erőszak hobbi, a bosszú születési jog, a hirtelen halál pedig az élet szerves része.


JÁTÉKIDŐ:
277 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1976
Oldal frissítés:

Tag-ek: Sergio Corbucci, Enzo G. Castellari, Ferdinando BaldiOlga Karlatos; Franco Nero további filmjei
DVDa-nindzsa-szinre-lep 4 999 Ft
60 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDkeoma 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDtristana 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729