Termékek a kosárban

Összesen: 2 097 405 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Richard Donner - Halálos fegyver 1-4. (4 DVD) *Gyűjtemény* *Szinkronos csomag * *Antikvár - Kiváló állapotú*
RITKASÁG!

Halálos fegyver 1-4. (4 DVD) *Gyűjtemény* *Szinkronos csomag * *Antikvár - Kiváló állapotú*

Rendező(k):
Richard Donner;
Szereplők:
Joe Pesci, Joss Ackland, Mel Gibson, Rene Russo, Danny Glover, Chris Rock, Jet Li, Gary Busey, Derrick O
Kategória:
Film > Akció; Vígjáték; Krimi; Díszdoboz / Sorozat;
Eredeti cím: Lethal Weapon 1-4 Pack
Megjelenés: 1998
Korhatár:

14 999 Ft
(Eredeti ár: 29 999 Ft)
Megtakarítás: 50%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


Halálos fegyver (rendezői változat) 
Roger Murtaugh (Danny Glover) most ünnepli ötvenedik születésnapját. Gyilkossági ügyekben nyomozó zsaru létére otthonülő, családszerető ember, aki már csak a jól megérdemelt nyugdíjas évekre készül. Pech-e vagy szerencse, de egy teljesen más típusú nyomozóval, Martin Riggs-szel (Mel Gibson) hozza össze a sors. 

Riggs felesége 11 éve autóbalesetben az életét vesztette, a férfi azóta magányosan él. A két rendőrnek egy öngyilkossági ügyet kellene megoldania, mely szorosan összekapcsolódik a hírhedt nemzetközi drogkartell leleplezésével. Hamar felismerik, hogy van ugyan némi esélyük a túlélésre, de kizárólag akkor, ha minnél hamarabbb megtanulnak együttműködni, és megpróbálnak bízni egymásban. 

Nem telik el 48 óra, és máris túlesnek egy közös családi vacsorán, megölnek néhány embert, túlélnek egy lövöldözést a sivatagban, felveszik a küzdelmet helikopterekkel és géppuskákkal, kézigránátokat hajigálnak, tetőről ugrálnak, megmentik Murtaugh elrabolt lányát, keresztülhajtanak a falon, áramütést kapnak, megisznak néhány pofa sört, megjavítanak egy motorcsónakot és elsütnek jónéhány poént... 

Halálos fegyver 2. (rendezői változat) 
Az akciófilm műfaj egyik legemlékezetesebb filmje, a Halálos fegyver első része iránt rajongó milliók még jobban meg akarták ismerni Martin Riggs (Mel Gibson) és Roger Murtaugh (Danny Glover) nyomozókat, és újabb kalandjaikat követelték. Amikor végre elkészült a második rész (amelyben a fenomenális Joe Pesci is feltűnik a nagypofájú Leo Getz szerepében), annak sikere még az elsőjét is felülmúlta. 

A most ismét megjelenő második rész még azoknak a rajongóknak is tartogat meglepetéseket, akik betéve ismerik a filmet az első kockától az utolsóig. A Halálos fegyver rendezői változata több mint öt percnyi új, korábban sosem látott jelenettel bővült – többek között az azóta legendássá vált "robbanós vécés" rész is tovább tart. 

Halálos fegyver 3. (rendezői változat) 
Az akció műfaja ritkán szül olyan hősöket, akik annyira belopnák magukat a nézők szívébe, mint Martin Riggs (Mel Gibson) és Roger Murtaugh (Danny Glover). A legendás figuráknak talán ezért van képük harmadszorra is visszatérni, amit azért nem mernek egyedül. 

Velük van a második részből már jól ismert dumagép, Leo Getz (Joe Pesci), és a most debütáló Lorna Cole (Rene Russo), a lenyűgöző szépségű gyorstüzelő amazon, Riggs vágyainak titokzatos – ám korántsem megközelíthetetlen – tárgya. 

A Halálos fegyver 3. rendezői változatát – mely több mint három perccel hosszabb a moziban látottatokhoz képest – most már magyar szinkronnal is élvezhetik a rajongók. 

Halálos fegyver 4. (rendezői változat) 
A hatalmas sikerű Halálos fegyver-sorozat folytatódik. Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) ott folytatják, ahol az előző rész végén abbahagyták. Leónak (Joe Pesci) továbbra sem áll be a szája. Riggs továbbra sem veszítette el „fejjel a falnak” stílusát, csak egy a bökkenő: hamarosan lehet, hogy oltár elé viszi (csak nem?) Cole-t (Rene Russo). 

A csapat ezúttal egy újonccal, Lee Butters kezdő nyomozóval (Chris Rock) is bővül. A feladat pedig most sem könnyű: a szuperzsaruknak egy olyan bűncselekmény-sorozatot kell kibogozniuk, amely mögött a kegyetlen ázsiai bandafőnök (Jet Li) halálos bosszúhadjárata áll. 

Itt van hát a negyedik rész. Szóljanak a harangok, dörögjenek a pisztolyok, robbanjanak a bombák, csattanjanak a poénok.

A magyar változat  (A borító illusztráció, nem díszdobozos)
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
463 perc
Megjelenés dátuma

2006. december 1.


Oldal frissítés:

Tag-ek: Richard DonnerJoe Pesci - Joss Ackland további filmjei

Joe Pesci összes filmje >     Joss Ackland összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Richard Donner filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még

Tsui Hark - Kínai történet 3. (DVD) *Jet Li* *Antikvár - Kiváló állapotú* DVD BizonytalanBizonytalan -20 %
4 999 Ft
3 999 Ft
Tsui Hark - Kínai történet 2. (DVD) *Antikvár - Kiváló állapotú* DVD Nem rendelhetőElfogyott -20 %
4 999 Ft
3 999 Ft