Termékek a kosárban

Összesen: 707 068 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Chris Columbus - Harry Potter és a Titkok kamrája (Blu-ray) *Import - Magyar szinkronnal*

Harry Potter és a Titkok kamrája (Blu-ray) *Import - Magyar szinkronnal*

Rendező(k):
Chris Columbus;
Szereplők:
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Richard Griffiths, Robbie Coltrane, Julie Walters, Tom Felton, Jason Isaacs, Kenneth Branagh, Richard Harris, Maggie Smith
Kategória:
Film > Kaland; Fantasy; Családi; Mese; Horror
Eredeti cím: Harry Potter and The Chamber of Secrets (BD)
Megjelenés: 2002
Korhatár:

5 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 25%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel és Vernon bácsival - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga varázsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai, Ron Weasley és Hermione Granger is mintha elfeledték volna: egyetlen levelére sem válaszoltak.

Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között.

Mint kiderül, Dobby annyira féltette Harryt a visszatéréstől, hogy még Ron és Hermoineválaszleveleit is elzárta előle. A manó minden próbálkozása ellenére az eltökélt Harry, Ron és testvérei - valamint egy repülő Ford autó - segítségével kiszabadul a Dursley-ház sivár falai közül, és visszatér a Weasley-otthon melegébe.

Harry és Ron azonban gyanús körülmények között lekésik a kilenc és háromnegyedik vágányról induló Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába. A fiúknak cselekedniük kell a vészhelyzetben, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről, s ezzel kivívják maguk ellen Pitonprofesszor haragját, aki kizárásukat követeli, miután a Fordot a Roxfort elvarázsolt fúriafűz fájának kormányozzák.

Időközben híre terjed Harry elsősként véghezvitt hőstetteinek, így csakhamar az érdeklődés középpontjában találja magát. Új rajongói között megtalálhatjuk Ron kishúgát, Ginnyt; az elsőéves fotósaspiránst, Colin Creeveyt; és - ami a leginkább idegesítő - a Feketemágia-ellenes Liga tiszteletbeli professzorát, a bájgúnár Gilderoy Lockhartot.

Saját hiúságától vezérelve Lockhart vágyik mindarra az elismerésre, amely hősünket körülveszi, és mind gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem rendelkezik semmiféle információval arról az új és minden eddiginél gonoszabb hatalomról, amely az iskolát fenyegeti.

Minden szem Harryre szegeződik, és barátai kételkedni kezdenek benne. Kivéve persze Ront,Hermoine-t és a kis Ginnyt, aki varázslatos naplójára fordítja minden figyelmét.

Harry azonban nem okoz csalódást barátainak és - Lockharttal vagy nélküle - szembeszáll a sötét hatalmakkal, amelyek szeretett iskoláját fenyegetik.


EXTRÁK:

  • Interjú - Beszélgetés az írónővel (kb. 16 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
  • Kimaradt jelenetek - 19 kimaradt és bővített jelenet (kb. 26 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
  • Kisfilm - Az első év RoxfortbanMAGYAR FELIRATTAL
  • Előzetes
  • Kisfilm - Dumbledore irodája - Egy jelenet felépítése (kb. 17 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
  • Interjú - Interjú a szereplőkkel, többek közt a Harry-t alakító Daniel Radcliffe-fel, a Ront alakító Rupert Grinttel, illetve a Hermione-t alakító Emma Watsonnal a film kulisszatitkairól, a kedvenc jeleneteikről, illetve a sikerük visszhangjáról. MAGYAR FELIRATTAL
  • Kisfilm - Lockhart osztálya (kb. 2 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
*Import-Idegennyelvű borító*
szinkron: igen
felirat: igen
A film hossza
161 perc
Megjelenés dátuma

2008. november 27.

Hangsávok

magyar

angol

angol

görög

héber

olasz

lengyel

cseh


Oldal frissítés:

Tag-ek: Chris ColumbusDaniel Radcliffe - Emma Watson további filmjei

Daniel Radcliffe összes filmje >     Emma Watson összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Chris Columbus filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még