Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Steven Spielberg - Steven Spielberg limitált rendezői gyűjtemény (8 Blu-ray)

Steven Spielberg limitált rendezői gyűjtemény (8 Blu-ray)

Rendező(k): Steven Spielberg;

Szereplők: Dan Aykroyd, Jeff Goldblum, Laura Dern, Louise Latham, John Goodman, Drew Barrymore, Julianne Moore, Henry Thomas, Treat Williams, Keith David, Holly Hunter, Mickey Rourke, Slim Pickens, Ben Johnson, Goldie Hawn, Audrey Hepburn, William Atherton, Roy Scheider, Ned Beatty, Nancy Allen, Sam Neill, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Carl Gottlieb, Richard Attenborough, Bob Peck, Arliss Howard, Vanessa Lee_Chester, Thomas F._Duffy, Christopher Lee, Peter Coyote, John Belushi, Robert Stack, Dee Wallace, Robert MacNaughton, Warren Oates, Tim Matheson, Jeffrey Kramer, Steve Kanaly, Toshiro Mifune, Dennis Weaver, Jacqueline Scott, Eddie Firestone, Tim Herbert, Lou Frizzell, Samuel L. Jackson, Itwas Tolen, Michael Sacks, Patti LuPone, Elisha Cook Jr., Bobby DiCicco
Film > Akció
Film > Kaland
Film > Sci-fi
Film > Dráma
Film > Díszdoboz / Sorozat
Eredeti cím: Steven Spielberg Directors Collection
Megjelenés: 1997
Korhatár:
27 999 Ft
(Eredeti ár: 39 999 Ft)
Megtakarítás: 30%
Szállítás: Bizonytalan

online rendelés

Tartalom:

Steven Spielberg a filmtörténelem egyik legtermékenyebb rendezője. Karrierje 40 évvel ezelőtt kezdődött, mikor tinédzserként is már rendszeres látogatója volt a Universal Stúdiónak, ahol összebarátkozott a főnökökkel. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy nem csupán szenvedélyes, de tehetséges filmes is egyben, melyet bizonyítja, hogy nevéhez példátlan mennyiségű sikerfilm fűződik.
A Steven Spielberg Rendezői Gyűjtemény az Oscar®-díjas* filmalkotó a Universal Stúdióval közösen forgatott felejthetetlen filmjeiből szemezget, köztük első tévés produkciójával, a Párbajjal, a legelső egészestés rendezésével, a Sugarlandi hajtóvadászattal, valamint olyan nagysikerű filmekkel, mint a Cápa, az E.T., a földönkívüli és a Jurassic Park. Steven munkája világszerte milliókat ejtett rabul, és a mai napig követendő példaként tekintenek rá a filmvilágban.

Összes játékidő: 940 perc
Extrák:
Egyéb - Limitált kiszerelésű díszdoboz
Egyéb - A Journey In Film - Exkluzív, 34 oldalas könyv a rendező munkásságáról különleges képekkel, információkkal

A csomag tartalma:

Párbaj

Ez a két Emmy és egy Golden Globe jelölésre érdemesített, gyors iramban száguldó thriller Spielberg első egészestés filmrendezése, melyben egy személyautó gyanútlan sofőrjét egy gonosz teherautó tartja rettegésben.

A Párbaj a rendező mozifilmes karrierjének első állomása. A főszerepben Dennis Weaver alakítja az utazóügynököt, aki kétségbeesetten küzd az életbenmaradásért, miután ellenfele választása titokzatos módon az ő megsemmisítésére esett.

A méltán magasztalt, gyakorlott kézzel felépített, és egyre fokozódó pszichológiai feszültséggel terhes alkotásban a filmtörténet egyik legfelejthetetlenebb félelemforrása kapott főszerepet: a súlyosan dübörgő negyventonnás kamionszörny önmagában fenyegetőbb, mint a legtöbb hús-vér gonosztevő.

Pár évvel később a Cápában Spielberg visszanyúl a magányos hős iszonytató és emberfölötti ellenféllel vívott lélegzetelállító és végzetes küzdelmének motívumához.

Játékidő: 89 perc
 
Gyártási év: 1971
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Képgaléria - Fotó- és posztergaléria (kb. 20 kép)
Előzetes -
Interjú - Beszélgetés Steven Spielberggel - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Steven Spielberg és a TV - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Richard Matheson: a Párbaj megírása - MAGYAR FELIRATTAL

Sugarlandi hajtóvadászat

A Sugarlandi hajtóvadászat Lou Jean Poplin igaz történetét meséli el, aki elrabolt egy texasi járőrt, s nyomában a környék valamennyi rendőrével keresztülszáguldott az egész államon, csak hogy megakadályozza fia adoptálását. Ez a hálás szerep visszacsalta Hollywoodba az Oscar®-díjas Goldie Hawnt, aki már jó ideje távol volt a filmvilágtól. Szintén ezzel a filmmel debütált a nagyvásznon egy lelkes és fiatal rendező: Steven Spielberg.

Játékidő: 109 perc
Gyártási év: 1974
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Előzetes -

Cápa

Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem látják, hogy a lányt egy váratlan, titokzatos, pokoli erő váratlanul a mélybe rántja...

Másnap emberi testrészekre bukkannak a parton. Brody rendőrfőnök azonnal tudja, hogy a szerencsétlen áldozattal cápa végzett. Rosszat sejt. Azt javasolja a polgármesternek, hogy hirdessék ki a szigeten a fokozott cápaveszélyt és vezessék be a fürdési tilalmat. Közeledik azonban a Függetlenség napja, és a polgármesternek esze ágában sincs egy - szerinte - vaklármával elriasztani az érkező turistákat.

A cápa azonban új áldozatokat szed. A halászok a fenevad nyomába erednek és horgukra is akad egy kisebb cápa. A kedélyek megnyugszanak, a strandokat újra megnyitják - csak Brody és egy tengerbiológus nem nyugodt. Azt feltételezik, hogy egy sokkal nagyobb ellenféllel van dolguk: egy fehér cápával...

A Universal fennállásának 100. évfordulója előtti tisztelgésként 13 klasszikusát újítja fel a stúdió. E prominens címek egyik darabja a CÁPA, mely a 35mm-es eredeti filmből digitálisan újramasterelve és teljesen felújítva kerül a nagyközönség elé. A CÁPA felújítási folyamata kutatómunkával, és a meglévő filmanyag kiértékelésével kezdődött, melyek alapján meg lehetett határozni a felújításhoz szükséges legfontosabb és legkorszerűbb eszközöket. A Universal Studios Digital Services hozzáértő szakemberei aprólékos színkorrekciót végeztek, eltávolították a foltokat és a karcolásokat, és jelenetről jelenetre, képkockáról képkockára kijavítottak minden sérülést. A kép restaurálása után a Universal Studios hang specialistái felkeverték a legendás CÁPA eredeti hangját DTS-HD Master 7.1-re, és a jelenleg létező legmodernebb otthoni technikákhoz igazították a film hangminőségét. Az egész felújítási folyamatot az Amblin Entertainment utómunkával foglalkozó csapata végezte Steven Spielberg irányításával, annak érdekében, hogy a rendező eredeti alkotása ne szenvedhessen csorbát.

- A CÁPA nem csak a Universal Pictures történetében foglal el különleges helyet, hanem a pop-kultúrában is – mondja Craig Kornblau, a Universal Studios Home Entertainment elnöke. - Annak érdekében, hogy tovább őrizzük e rendkívüli film eredeti fényét, alapos felújítási munkálatnak vetettük alá, ezzel is azt remélve, hogy a régi fanatikusok és az új rajongók is életre szóló élménnyel gazdagoshassanak.

Játékidő: 124 perc

 
Gyártási év: 1975
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - 7.1 DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:

Extrák:
Dokumentumfilm - A Cápa még mindig támad: A Cápa hatása és öröksége : Játékfilm hosszúságú dokumentumfilm eddig be nem mutatott felvételekkel és interjúkkal, melyek az alkotók és színészek – többek közt Spielberg, Dreyfuss és Roy Scheider - közreműködésével készültek
Werkfilm (így készült) - Így készült a CÁPA: Kétórás dokumentumfilm a legfontosabb szereplők és alkotók részvételével készült interjúk alapján
Kisfilm - A forgatásról: Betekintés a CÁPA forgatásába, interjú Steven Spielberg rendezővel.
Kimaradt jelenetek -
Bakiparádé -
Egyéb - CÁPA-archívum: Less be a CÁPA-archívumba, melyben sztoribordokat, fényképeket és hirdetési anyagokat találsz, valamint a CÁPA-jelenség egy speciális szegmensét
Előzetes -

Meztelenek és bolondok

Lenyűgöző ez a Steven Spielberg által rendezett, három Oscar-díjra jelölt, elképesztően vad komédia. A sztárokkal és pazar effektekkel tele tűzdelt film Los Angelesben játszódik, ahol pár nappal a Pearl Harbour elleni támadás után, az esetleges Japán inváziótól való félelem miatt eluralkodik a pánik.

Dilis egyének örülten szaladgálnak a Hollywood Boulevard-on, miközben mániákus szolgálatosok, buzgó bolttulajdonosok, könnyes szemű lányok és civakodó nácik keverednek eme vad komádiában, amely még maga Spielberg Cápa filmjének nyitójelentét is kiparodizálja!

Játékidő: 119 perc
 
Gyártási év: 1979
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Werkfilm (így készült) - Így készült a Meztelenek és bolondok - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Egyéb - Forgatási képek
Előzetes -

E.T. - A földönkívüli

Harminc esztendővel ezelőtt a közönség világszerte a szívébe zárt egy filmet, mely szinte azonnal klasszikus státuszba került, egy filmet, mely egyformán hatott a lélekre és az értelemre. Úgy tűnt, ez a film saját életet él, túlszárnyalva még a rajongók tömegének elvárásait is, akik türelmetlenül várták érkezését. Milliókat gyönyörködtetett történetével, mely egyszerre egyedülálló és időtlen, a népmesék erejével és a tündérmesék lelkével. A szavak nélküli, költői és izgalmas nyitánytól a felemelő, szívbemarkoló fináléig feledhetetlen részévé vált nem csak az amerikai filmtörténetnek, de az ország egész kultúrájának is. Ez a film Steven Spielberg elismert mesterműve, az E.T. - A földönkívüli.

Az E.T. - A földönkívüli egy különleges barátság izgalmas és mélyen megható története, mely Elliott, a magányos kertvárosi fiú, és a Földön felejtett bölcs, jóindulatú űrbéli látogató között alakul ki.

Amikor Elliott segíteni próbál földönkívüli barátjának abban, hogy saját bolygójával kapcsolatba lépjen, és így megmenthessék, a két barátnak tudósokat és kormányzati ügynököket kell kijátszania, akik a saját céljaikra akarják felhasználni az űrlényt. Az ebből fakadó kaland nagyobbnak ígérkezik, mint amit bármelyikük is el tudott volna képzelni...

Játékidő: 120 perc
 
Gyártási év: 1982
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Extrák:
Dokumentumfilm - E.T. a kulisszák mögött: Ebben a vadonatúj extrában az Oscar-díjas John Toll a kulisszák mögé kalauzoló felvételek segítségével idézi fel az E.T. megszületését.
Interjú - Steven Spielberg és az E.T.: Nézd meg ezt a Steven Spielberggel készült vadonatúj interjút, amelyben a rendező felidézi a forgatást, mesél arról, hogy milyen volt gyerekekkel dolgozni, és hogy hogyan látja az E.T. múltját, jelenét és jövőjét.
Kimaradt jelenetek -
Kisfilm - Visszatekintés: Bepillanthatunk a Steven Spielberggel, a szereplőkkel és más alkotókkal készült interjúk rögzítésébe.
Kisfilm - Az E.T. találkozó: A szereplők és alkotók a film mindent elsöprő sikeréről beszélgetnek.
Kisfilm - Az E.T. megszületése és megalkotása: A film megvalósulásának története az ötlettől a forgatókönyvig, a szereplőválogatástól és a forgatásig.
Kisfilm - Az E.T. zenéje - Beszélgetés John Williamsszel: Interjúk és felvételek John Williams és Steven Spielberg régóta fennálló együttműködéséről.
Kisfilm - A 20. évfordulós változat premierjén: John Williams zeneszerző élőben vezényli az E.T. legendás zenéjét a Shrine Auditoriumban az E.T. új változatának premierjén. Eme extra segítségével bepillanthatunk az előadás kulisszatitkaiba.
Előzetes -

Örökké

Pete Sandich naponta teszi kockára az életét, mint erdőtüzek megfékezésére specializálódott pilóta. Ő azonban szeret kacérkodni a veszéllyel - gyakran vállal fel olyan kockázatos helyzeteket, amelyek hallatán épeszű pilótáknak a hideg futkározna a hátán. Legalábbis így gondolja barátnője, Dorina, aki egy napon választás elé állítja a férfit. Ha szeretne közös jövőt vele, fordítson hátat az életveszélyes hivatásnak.

Pete szerelme kedvéért elhatározza, hogy felhagy a repüléssel, de utolsó útján tragédia történik - a gép felrobban. A férfi a túlvilágon tér magához, valahol élet és halál között. Feladatot kapott: térjen vissza láthatatlan mentőangyalként a földre és vigyázza fiatal utódja minden lépését. Rengeteg dolga lesz, az új pilóta ugyanis nem eléggé talpraesett. Az azonban már kezdettől fogva nyilvánvaló, hogy számára sem közömbös Dorina…

A szívfacsaróan romantikus filmet Steven Spielberg rendezte, amellyel gyermekkora egyik hasonló témájú kedvenc filmklasszikusa előtt tisztelgett.

Játékidő: 122 perc
Gyártási év: 1989
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Előzetes -

Jurassic Park

John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont - és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.

Hammond büszkén vezeti körbe döbbent látogatóit az őslényparkban és megnyugtat mindenkit, hogy a teljes egészében számítógép-vezérelte biztonsági rendszernek köszönhetően mindenki tökéletes biztonságban van. Ian Malcolm, a társaságukban lévő tudós azonban megszállottan hisz a káosz-elméletben és azt vallja, hogy ami elromolhat, az el is romlik.

Miközben a computer-vezérelte dzsippeken járják be a szigetet, félelmetes vihar támad, ami megrongálja az elektromos hálózatot. Ez, no és a sziget egyik dolgozójának szabotázsa (aki dínó-tojásokat szeretne kicsempészni a szigetről) tönkreteszik a biztonsági rendszert és a dínók elszabadulnak. A Paradicsom hirtelen pokollá válik, a látogatókból pedig préda lesz. Nincs sok esélyük a gigantikus bestiákkal szemben…

Steven Spielberg 1993-ban forgatott filmje egyike minden idők legsikeresebb hollywoodi produkcióinak. Egyes kritikusok szerint ez a film bizonyította be először, hogy a filmkészítés jövőjében óriási szerepet kaphat a számítógép. A Jurassic Park trükkjeinek, hangeffektusainak és látványának hatását mai napig csak kevés film szárnyalta túl!

Játékidő: 127 perc
Gyártási év: 1993
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:

Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Egy új kor hajnala
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Így készül az őstörténet
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Az evolúció újabb lépcsőfoka
Kisfilm - Jurassic Park: Így készült a játék
Kisfilm - Archív rövidfilmek
Werkfilm (így készült) -
Előzetes -

Jurassic Park 2. - Az elveszett világ

   Aki azt hitte, a milliomos John Hammond őslényparkjának pusztulásával véget ért a hihetetlen rémálom, nagyot tévedett. Az első kaland egyik túlélője, a káosz-elmélet megszállottja, Ian Malcolm elhűlve értesül Hammondtól, hogy létezik egy második sziget is. Hammond arra kéri a férfit, hogy utazzon a szigetre és tanulmányozza az új élet kezdetét. A férfi természetesen hallani sem akar a dologról, mégis útra kel, amikor megtudja, hogy barátnője, Sarah Harding paleontológus már a második bázison van…

   A szigeten a dínókon és barátnőjén kívül azonban másokkal is találkozik. Egy filmes stábbal és egy fanatikus vadásszal, akinek már csak néhány őslény-trófea hiányzik a gyűjteményéből.

   Ian mindent megtesz, hogy megmentse barátnőjét és megakadályozza, hogy a dínók elhagyják a szigetet. De nem sikerül minden terve…

   Spielberg dínós sorozatának második része négy évvel az eredeti film után készült el és ez jól látszik a még fantasztikusabb speciális effektusokon is. A komputer-technika fejlődésének köszönhetően az őslények ezúttal már nem csak néhány percnyi jelenetben bukkannak fel, hanem úgy uralják a filmet, akárcsak a filmbéli szigetet.

Játékidő: 130 perc
Gyártási év: 1997
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:

Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Az elveszett világ nyomában
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Valami életben maradt
A színfalak mögött -
Sztoribord -
Kimaradt jelenetek -
Kisfilm - Archív rövidfilmek
Werkfilm (így készült) -
Előzetes -


Oldal frissítés:

Tag-ek: Steven SpielbergDan Aykroyd; Jeff Goldblum további filmjei
BLU-RAYszellemirtok-az-orokseg-blu-ray 5 999 Ft
3 %
5 799 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei (Steven Spielberg filmjei)
BLU-RAYready-player-one-blu-ray 5 999 Ft
50 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
BLU-RAYtintin-kalandjai-blu-ray 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729