Termékek a kosárban

Összesen: 1 533 203 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Steven Spielberg - Steven Spielberg limitált rendezői gyűjtemény (8 Blu-ray)


Tartalom:


Steven Spielberg a filmtörténelem egyik legtermékenyebb rendezője. Karrierje 40 évvel ezelőtt kezdődött, mikor tinédzserként is már rendszeres látogatója volt a Universal Stúdiónak, ahol összebarátkozott a főnökökkel. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy nem csupán szenvedélyes, de tehetséges filmes is egyben, melyet bizonyítja, hogy nevéhez példátlan mennyiségű sikerfilm fűződik.
A Steven Spielberg Rendezői Gyűjtemény az Oscar®-díjas* filmalkotó a Universal Stúdióval közösen forgatott felejthetetlen filmjeiből szemezget, köztük első tévés produkciójával, a Párbajjal, a legelső egészestés rendezésével, a Sugarlandi hajtóvadászattal, valamint olyan nagysikerű filmekkel, mint a Cápa, az E.T., a földönkívüli és a Jurassic Park. Steven munkája világszerte milliókat ejtett rabul, és a mai napig követendő példaként tekintenek rá a filmvilágban.

Összes játékidő: 940 perc
Extrák:
Egyéb - Limitált kiszerelésű díszdoboz
Egyéb - A Journey In Film - Exkluzív, 34 oldalas könyv a rendező munkásságáról különleges képekkel, információkkal

A csomag tartalma:

Párbaj

Ez a két Emmy és egy Golden Globe jelölésre érdemesített, gyors iramban száguldó thriller Spielberg első egészestés filmrendezése, melyben egy személyautó gyanútlan sofőrjét egy gonosz teherautó tartja rettegésben.

A Párbaj a rendező mozifilmes karrierjének első állomása. A főszerepben Dennis Weaver alakítja az utazóügynököt, aki kétségbeesetten küzd az életbenmaradásért, miután ellenfele választása titokzatos módon az ő megsemmisítésére esett.

A méltán magasztalt, gyakorlott kézzel felépített, és egyre fokozódó pszichológiai feszültséggel terhes alkotásban a filmtörténet egyik legfelejthetetlenebb félelemforrása kapott főszerepet: a súlyosan dübörgő negyventonnás kamionszörny önmagában fenyegetőbb, mint a legtöbb hús-vér gonosztevő.

Pár évvel később a Cápában Spielberg visszanyúl a magányos hős iszonytató és emberfölötti ellenféllel vívott lélegzetelállító és végzetes küzdelmének motívumához.

Játékidő: 89 perc
 
Gyártási év: 1971
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Képgaléria - Fotó- és posztergaléria (kb. 20 kép)
Előzetes -
Interjú - Beszélgetés Steven Spielberggel - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Steven Spielberg és a TV - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Richard Matheson: a Párbaj megírása - MAGYAR FELIRATTAL

Sugarlandi hajtóvadászat

A Sugarlandi hajtóvadászat Lou Jean Poplin igaz történetét meséli el, aki elrabolt egy texasi járőrt, s nyomában a környék valamennyi rendőrével keresztülszáguldott az egész államon, csak hogy megakadályozza fia adoptálását. Ez a hálás szerep visszacsalta Hollywoodba az Oscar®-díjas Goldie Hawnt, aki már jó ideje távol volt a filmvilágtól. Szintén ezzel a filmmel debütált a nagyvásznon egy lelkes és fiatal rendező: Steven Spielberg.

Játékidő: 109 perc
Gyártási év: 1974
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Előzetes -

Cápa

Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem látják, hogy a lányt egy váratlan, titokzatos, pokoli erő váratlanul a mélybe rántja...

Másnap emberi testrészekre bukkannak a parton. Brody rendőrfőnök azonnal tudja, hogy a szerencsétlen áldozattal cápa végzett. Rosszat sejt. Azt javasolja a polgármesternek, hogy hirdessék ki a szigeten a fokozott cápaveszélyt és vezessék be a fürdési tilalmat. Közeledik azonban a Függetlenség napja, és a polgármesternek esze ágában sincs egy - szerinte - vaklármával elriasztani az érkező turistákat.

A cápa azonban új áldozatokat szed. A halászok a fenevad nyomába erednek és horgukra is akad egy kisebb cápa. A kedélyek megnyugszanak, a strandokat újra megnyitják - csak Brody és egy tengerbiológus nem nyugodt. Azt feltételezik, hogy egy sokkal nagyobb ellenféllel van dolguk: egy fehér cápával...

A Universal fennállásának 100. évfordulója előtti tisztelgésként 13 klasszikusát újítja fel a stúdió. E prominens címek egyik darabja a CÁPA, mely a 35mm-es eredeti filmből digitálisan újramasterelve és teljesen felújítva kerül a nagyközönség elé. A CÁPA felújítási folyamata kutatómunkával, és a meglévő filmanyag kiértékelésével kezdődött, melyek alapján meg lehetett határozni a felújításhoz szükséges legfontosabb és legkorszerűbb eszközöket. A Universal Studios Digital Services hozzáértő szakemberei aprólékos színkorrekciót végeztek, eltávolították a foltokat és a karcolásokat, és jelenetről jelenetre, képkockáról képkockára kijavítottak minden sérülést. A kép restaurálása után a Universal Studios hang specialistái felkeverték a legendás CÁPA eredeti hangját DTS-HD Master 7.1-re, és a jelenleg létező legmodernebb otthoni technikákhoz igazították a film hangminőségét. Az egész felújítási folyamatot az Amblin Entertainment utómunkával foglalkozó csapata végezte Steven Spielberg irányításával, annak érdekében, hogy a rendező eredeti alkotása ne szenvedhessen csorbát.

- A CÁPA nem csak a Universal Pictures történetében foglal el különleges helyet, hanem a pop-kultúrában is – mondja Craig Kornblau, a Universal Studios Home Entertainment elnöke. - Annak érdekében, hogy tovább őrizzük e rendkívüli film eredeti fényét, alapos felújítási munkálatnak vetettük alá, ezzel is azt remélve, hogy a régi fanatikusok és az új rajongók is életre szóló élménnyel gazdagoshassanak.

Játékidő: 124 perc

 
Gyártási év: 1975
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - 7.1 DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:

Extrák:
Dokumentumfilm - A Cápa még mindig támad: A Cápa hatása és öröksége : Játékfilm hosszúságú dokumentumfilm eddig be nem mutatott felvételekkel és interjúkkal, melyek az alkotók és színészek – többek közt Spielberg, Dreyfuss és Roy Scheider - közreműködésével készültek
Werkfilm (így készült) - Így készült a CÁPA: Kétórás dokumentumfilm a legfontosabb szereplők és alkotók részvételével készült interjúk alapján
Kisfilm - A forgatásról: Betekintés a CÁPA forgatásába, interjú Steven Spielberg rendezővel.
Kimaradt jelenetek -
Bakiparádé -
Egyéb - CÁPA-archívum: Less be a CÁPA-archívumba, melyben sztoribordokat, fényképeket és hirdetési anyagokat találsz, valamint a CÁPA-jelenség egy speciális szegmensét
Előzetes -

Meztelenek és bolondok

Lenyűgöző ez a Steven Spielberg által rendezett, három Oscar-díjra jelölt, elképesztően vad komédia. A sztárokkal és pazar effektekkel tele tűzdelt film Los Angelesben játszódik, ahol pár nappal a Pearl Harbour elleni támadás után, az esetleges Japán inváziótól való félelem miatt eluralkodik a pánik.

Dilis egyének örülten szaladgálnak a Hollywood Boulevard-on, miközben mániákus szolgálatosok, buzgó bolttulajdonosok, könnyes szemű lányok és civakodó nácik keverednek eme vad komádiában, amely még maga Spielberg Cápa filmjének nyitójelentét is kiparodizálja!

Játékidő: 119 perc
 
Gyártási év: 1979
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Werkfilm (így készült) - Így készült a Meztelenek és bolondok - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Egyéb - Forgatási képek
Előzetes -

E.T. - A földönkívüli

Harminc esztendővel ezelőtt a közönség világszerte a szívébe zárt egy filmet, mely szinte azonnal klasszikus státuszba került, egy filmet, mely egyformán hatott a lélekre és az értelemre. Úgy tűnt, ez a film saját életet él, túlszárnyalva még a rajongók tömegének elvárásait is, akik türelmetlenül várták érkezését. Milliókat gyönyörködtetett történetével, mely egyszerre egyedülálló és időtlen, a népmesék erejével és a tündérmesék lelkével. A szavak nélküli, költői és izgalmas nyitánytól a felemelő, szívbemarkoló fináléig feledhetetlen részévé vált nem csak az amerikai filmtörténetnek, de az ország egész kultúrájának is. Ez a film Steven Spielberg elismert mesterműve, az E.T. - A földönkívüli.

Az E.T. - A földönkívüli egy különleges barátság izgalmas és mélyen megható története, mely Elliott, a magányos kertvárosi fiú, és a Földön felejtett bölcs, jóindulatú űrbéli látogató között alakul ki.

Amikor Elliott segíteni próbál földönkívüli barátjának abban, hogy saját bolygójával kapcsolatba lépjen, és így megmenthessék, a két barátnak tudósokat és kormányzati ügynököket kell kijátszania, akik a saját céljaikra akarják felhasználni az űrlényt. Az ebből fakadó kaland nagyobbnak ígérkezik, mint amit bármelyikük is el tudott volna képzelni...

Játékidő: 120 perc
 
Gyártási év: 1982
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Extrák:
Dokumentumfilm - E.T. a kulisszák mögött: Ebben a vadonatúj extrában az Oscar-díjas John Toll a kulisszák mögé kalauzoló felvételek segítségével idézi fel az E.T. megszületését.
Interjú - Steven Spielberg és az E.T.: Nézd meg ezt a Steven Spielberggel készült vadonatúj interjút, amelyben a rendező felidézi a forgatást, mesél arról, hogy milyen volt gyerekekkel dolgozni, és hogy hogyan látja az E.T. múltját, jelenét és jövőjét.
Kimaradt jelenetek -
Kisfilm - Visszatekintés: Bepillanthatunk a Steven Spielberggel, a szereplőkkel és más alkotókkal készült interjúk rögzítésébe.
Kisfilm - Az E.T. találkozó: A szereplők és alkotók a film mindent elsöprő sikeréről beszélgetnek.
Kisfilm - Az E.T. megszületése és megalkotása: A film megvalósulásának története az ötlettől a forgatókönyvig, a szereplőválogatástól és a forgatásig.
Kisfilm - Az E.T. zenéje - Beszélgetés John Williamsszel: Interjúk és felvételek John Williams és Steven Spielberg régóta fennálló együttműködéséről.
Kisfilm - A 20. évfordulós változat premierjén: John Williams zeneszerző élőben vezényli az E.T. legendás zenéjét a Shrine Auditoriumban az E.T. új változatának premierjén. Eme extra segítségével bepillanthatunk az előadás kulisszatitkaiba.
Előzetes -

Örökké

Pete Sandich naponta teszi kockára az életét, mint erdőtüzek megfékezésére specializálódott pilóta. Ő azonban szeret kacérkodni a veszéllyel - gyakran vállal fel olyan kockázatos helyzeteket, amelyek hallatán épeszű pilótáknak a hideg futkározna a hátán. Legalábbis így gondolja barátnője, Dorina, aki egy napon választás elé állítja a férfit. Ha szeretne közös jövőt vele, fordítson hátat az életveszélyes hivatásnak.

Pete szerelme kedvéért elhatározza, hogy felhagy a repüléssel, de utolsó útján tragédia történik - a gép felrobban. A férfi a túlvilágon tér magához, valahol élet és halál között. Feladatot kapott: térjen vissza láthatatlan mentőangyalként a földre és vigyázza fiatal utódja minden lépését. Rengeteg dolga lesz, az új pilóta ugyanis nem eléggé talpraesett. Az azonban már kezdettől fogva nyilvánvaló, hogy számára sem közömbös Dorina…

A szívfacsaróan romantikus filmet Steven Spielberg rendezte, amellyel gyermekkora egyik hasonló témájú kedvenc filmklasszikusa előtt tisztelgett.

Játékidő: 122 perc
Gyártási év: 1989
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:
Előzetes -

Jurassic Park

John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont - és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.

Hammond büszkén vezeti körbe döbbent látogatóit az őslényparkban és megnyugtat mindenkit, hogy a teljes egészében számítógép-vezérelte biztonsági rendszernek köszönhetően mindenki tökéletes biztonságban van. Ian Malcolm, a társaságukban lévő tudós azonban megszállottan hisz a káosz-elméletben és azt vallja, hogy ami elromolhat, az el is romlik.

Miközben a computer-vezérelte dzsippeken járják be a szigetet, félelmetes vihar támad, ami megrongálja az elektromos hálózatot. Ez, no és a sziget egyik dolgozójának szabotázsa (aki dínó-tojásokat szeretne kicsempészni a szigetről) tönkreteszik a biztonsági rendszert és a dínók elszabadulnak. A Paradicsom hirtelen pokollá válik, a látogatókból pedig préda lesz. Nincs sok esélyük a gigantikus bestiákkal szemben…

Steven Spielberg 1993-ban forgatott filmje egyike minden idők legsikeresebb hollywoodi produkcióinak. Egyes kritikusok szerint ez a film bizonyította be először, hogy a filmkészítés jövőjében óriási szerepet kaphat a számítógép. A Jurassic Park trükkjeinek, hangeffektusainak és látványának hatását mai napig csak kevés film szárnyalta túl!

Játékidő: 127 perc
Gyártási év: 1993
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:

Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Egy új kor hajnala
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Így készül az őstörténet
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Az evolúció újabb lépcsőfoka
Kisfilm - Jurassic Park: Így készült a játék
Kisfilm - Archív rövidfilmek
Werkfilm (így készült) -
Előzetes -

Jurassic Park 2. - Az elveszett világ

   Aki azt hitte, a milliomos John Hammond őslényparkjának pusztulásával véget ért a hihetetlen rémálom, nagyot tévedett. Az első kaland egyik túlélője, a káosz-elmélet megszállottja, Ian Malcolm elhűlve értesül Hammondtól, hogy létezik egy második sziget is. Hammond arra kéri a férfit, hogy utazzon a szigetre és tanulmányozza az új élet kezdetét. A férfi természetesen hallani sem akar a dologról, mégis útra kel, amikor megtudja, hogy barátnője, Sarah Harding paleontológus már a második bázison van…

   A szigeten a dínókon és barátnőjén kívül azonban másokkal is találkozik. Egy filmes stábbal és egy fanatikus vadásszal, akinek már csak néhány őslény-trófea hiányzik a gyűjteményéből.

   Ian mindent megtesz, hogy megmentse barátnőjét és megakadályozza, hogy a dínók elhagyják a szigetet. De nem sikerül minden terve…

   Spielberg dínós sorozatának második része négy évvel az eredeti film után készült el és ez jól látszik a még fantasztikusabb speciális effektusokon is. A komputer-technika fejlődésének köszönhetően az őslények ezúttal már nem csak néhány percnyi jelenetben bukkannak fel, hanem úgy uralják a filmet, akárcsak a filmbéli szigetet.

Játékidő: 130 perc
Gyártási év: 1997
Hangok:
  - magyar - DTS
  - angol - DTS-HD
Feliratok: magyar, angol
Képformátum:
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák:

Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Az elveszett világ nyomában
Dokumentumfilm - Visszatérés a Jurassic Parkba: Valami életben maradt
A színfalak mögött -
Sztoribord -
Kimaradt jelenetek -
Kisfilm - Archív rövidfilmek
Werkfilm (így készült) -
Előzetes -
Oldal frissítés:

Tag-ek: Steven SpielbergDan Aykroyd - Jeff Goldblum további filmjei

Dan Aykroyd összes filmje >     Jeff Goldblum összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Steven Spielberg filmjei)