Termékek a kosárban

Összesen: 5 394 653 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - PostaPont

Steven Spielberg - E.T. - A földönkívüli (Blu-ray)
RITKASÁG!

E.T. - A földönkívüli (Blu-ray)

Rendező(k):
Steven Spielberg;
Szereplők:
Henry Thomas, Peter Coyote, Dee Wallace, Drew Barrymore, Robert MacNaughton
Kategória:
Film > Családi; Kaland; Sci-fi;
Eredeti cím: E.T.: The Extra-Terrestrial
Megjelenés: 1982
Korhatár:

2 999 Ft
(Eredeti ár: 9 999 Ft)
Megtakarítás: 70%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


  

Harminc esztendővel ezelőtt a közönség világszerte a szívébe zárt egy filmet, mely szinte azonnal klasszikus státuszba került, egy filmet, mely egyformán hatott a lélekre és az értelemre. Úgy tűnt, ez a film saját életet él, túlszárnyalva még a rajongók tömegének elvárásait is, akik türelmetlenül várták érkezését. Milliókat gyönyörködtetett történetével, mely egyszerre egyedülálló és időtlen, a népmesék erejével és a tündérmesék lelkével. A szavak nélküli, költői és izgalmas nyitánytól a felemelő, szívbemarkoló fináléig feledhetetlen részévé vált nem csak az amerikai filmtörténetnek, de az ország egész kultúrájának is. Ez a film Steven Spielbergelismert mesterműve, az E.T. - A földönkívüli.

Az E.T. - A földönkívüli egy különleges barátság izgalmas és mélyen megható története, mely Elliott, a magányos kertvárosi fiú, és a Földön felejtett bölcs, jóindulatú űrbéli látogató között alakul ki.

Amikor Elliott segíteni próbál földönkívüli barátjának abban, hogy saját bolygójával kapcsolatba lépjen, és így megmenthessék, a két barátnak tudósokat és kormányzati ügynököket kell kijátszania, akik a saját céljaikra akarják felhasználni az űrlényt. Az ebből fakadó kaland nagyobbnak ígérkezik, mint amit bármelyikük is el tudott volna képzelni...


EXTRÁK:

  • Dokumentumfilm - E.T. a kulisszák mögött: Ebben a vadonatúj extrában az Oscar-díjas John Toll a kulisszák mögé kalauzoló felvételek segítségével idézi fel az E.T. megszületését.
  • Interjú - Steven Spielberg és az E.T.: Nézd meg ezt a Steven Spielberggel készült vadonatúj interjút, amelyben a rendező felidézi a forgatást, mesél arról, hogy milyen volt gyerekekkel dolgozni, és hogy hogyan látja az E.T. múltját, jelenét és jövőjét.
  • Kimaradt jelenetek
  • Kisfilm - Visszatekintés: Bepillanthatunk a Steven Spielberggel, a szereplőkkel és más alkotókkal készült interjúk rögzítésébe.
  • Kisfilm - Az E.T. találkozó: A szereplők és alkotók a film mindent elsöprő sikeréről beszélgetnek.
  • Kisfilm - Az E.T. megszületése és megalkotása: A film megvalósulásának története az ötlettől a forgatókönyvig, a szereplőválogatástól és a forgatásig.
  • Kisfilm - Az E.T. zenéje - Beszélgetés John Williamsszel: Interjúk és felvételek John Williams és Steven Spielberg régóta fennálló együttműködéséről.
  • Kisfilm - A 20. évfordulós változat premierjén: John Williams zeneszerző élőben vezényli az E.T. legendás zenéjét a Shrine Auditoriumban az E.T. új változatának premierjén. Eme extra segítségével bepillanthatunk az előadás kulisszatitkaiba.
  • Előzetes
 *A borító illusztráció, import, idegennyelvű borító*
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
120 perc
Megjelenés dátuma

2012. október 26.

Hangsávok

magyar

angol

Ajánló:


Oldal frissítés:

Tag-ek: Steven Spielberg

FilmKatalógus


Henry Thomas - Peter Coyote további filmjei

Henry Thomas összes filmje >     Peter Coyote összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Steven Spielberg filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még

Bradley Cooper - Csillag születik (Blu-ray) BLU-RAY Raktáron -63 %
7 999 Ft
2 999 Ft