Termékek a kosárban

Összesen: 377 559 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Carey Copeling - Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén (Könyv)

Író:
Carey Copeling;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
3 825 Ft
(Eredeti ár: 4 500 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI *** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához


Eredeti név: The Effortless Sous Vide Cookbook
Kiadás éve: 2021
Oldalak száma: 232 oldal
Kötésmód: karton
ISBN: 9789634479871
EAN: 9789634479871





Oldal frissítés:

Tag-ek: Carey Copeling

Akik ezt vásárolták, vettek még

Marcus Polman - A tökéletes steak KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
5 990 Ft
5 092 Ft
Andrejszky Zoltán - Halimádók konyhája KÖNYV Raktáron -15 %
5 990 Ft
5 092 Ft