Termékek a kosárban

Összesen: 9 767 138 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Robert Steidl; Georg Leindl - Biológiai almasavbontás

Biológiai almasavbontás (Könyv)

Író:
Robert Steidl; Georg Leindl;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Borászat;
2 465 Ft
(Eredeti ár: 2 900 Ft)
Megtakarítás: 15%





Tartalom:


A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el. E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.


Kiadás éve: 2009
Oldalak száma: 93 oldal
Kötésmód: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632865447
EAN: 9789632865447





Oldal frissítés:

Tag-ek: Robert Steidl; Georg Leindl



Robert Steidl további könyvei

Robert Steidl; Georg Leindl - Borkészítés barrik eljárással KÖNYV Raktáron -15 %
2 900 Ft
2 465 Ft
Robert Steidl összes könyve >     Georg Leindl összes könyve >