Termékek a kosárban

Összesen: 10 631 466 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Paul Shapiro , Stuart Gillard , Bruce Pittman , Eleanor Lindo , Don McBrearty , Harvey Frost , Stephen Surjik , William Brayne , Stefan Scaini , Allan King , Graeme Lynch  - Váratlan utazás - A teljes első évad *Díszdobozos* (4 DVD)

Váratlan utazás - A teljes első évad *Díszdobozos* (4 DVD)

Rendező(k):
Paul Shapiro; Stuart Gillard; Bruce Pittman; Eleanor Lindo; Don McBrearty; Harvey Frost; Stephen Surjik; William Brayne; Stefan Scaini; Allan King; Graeme Lynch;
Szereplők:
Sarah Polley, Gema Zamprogna, Colleen Dewhurst, Patricia Hamilton, Alec King
Kategória:
Film > Tv-sorozat; Dráma; Kaland; Romantikus; Díszdoboz / Sorozat
Eredeti cím: Golden Road to Avonlea
Megjelenés: 2011
Korhatár:

19 999 Ft
(Eredeti ár: 19 999 Ft)
Megtakarítás: 0%
Szállítás: Nem rendelhetőTartalom:


  A Magyar Televízió, a DunaTV és a StoryTV műsorából ismerős híres kanadai sorozat megjelent magyarul DVD-n szélesvásznú, felújított változatban, eredeti magyar szinkronnal, extrákkal, magyar és angol felirattal díszdobozban. A 4 lemez összesen több mint 10 órányi szórakozást tartalmaz az egész családnak.

Édesapja üzleti problémái miatt Sara Stanley (Sarah Polley) elhunyt édesanyja rokonaihoz, a King családhoz kerül a bájos Avonlea városába, a kanadai Prince Edward-szigetre. A család tagjai eleinte idegenkedve fogadják az új jövevényt. A vénlány Hetty King (Jackie Burroughs) csak egy kötelességet lát benne, amit teljesítenie kell néhai húga felé, unokatestvérei, a beképzelt Felicity (Gema Zamprogna) és a kópé Felix (Zachary Bennett) sem fogadják jó szívvel a kislányt, de végül Sara új barátságokat köt és mindenki szívébe belopja magát.

A sorozatban több felejthetetlen Montgomery-karakterrel is találkozhatunk. Ilyen például Marilla Cuthbert (Colleen Dewhurst) vagy Rachel Lynde (Patricia Hamilton), illetve régi színészek tűnnek fel új szerepben, mint Cedric Smith (Alec King) vagy Mag Ruffman (Olivia King).

Első lemez: Az utazás elkezdődikExtrák

Második lemez: A mesemondó lány rászolgál a nevéreA karanténDuncan életre kelA jó öreg Lady Lloyd

Harmadik lemez: A puding próbájaMegtért lelkekAbigail néni kérőjeMalcolm és a baba

Negyedik lemez: Felicity fogadásaA jó boszorkányArabella King kék ládájaKellemes meglepetés

A felújítás során a készítők megtisztították az eredeti negatívot a szennyeződésektől, áttranszferálták HD-videószalagra, javítottak az élességen és a színeken is, a vizuális effektusokat pedig újból elkészítették HD-ben. Az új kiadás a HD-master alapján készült, így megmaradt a szélesvásznú képarány (16:9). Gyönyörűek lettek a színek, élesebb, tisztább lett a kép, felismerhetőek korábban kivehetetlen részletek, előtűntek a kép széléről korábban levágott részek, ég és föld a különbség a TV-ben látott régebbi és a felújított DVD-változat között. A felújított kép mellé a már jól ismert eredeti szinkron került, ami egy kis zajszűrésen esett át, így a TV-s verzióhoz képest tisztább hang jutott a DVD-re. A sorozat a felújításnak köszönhetően a magyar rajongók által eddig még nem látott kiváló minőségben, igényes csomagolásban jelenik meg. A négylemezes csomag az első évad valamennyi epizódját tartalmazza (összesen 600 percben), eredeti képarányban, klasszikus magyar szinkron és sztereó angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében. 

Sara, a King család, illetve Avonlea lakóinak romantikus, bájos, komikus történetei az egész családnak jó szórakozást biztosítanak. Akik pedig már a TV-ből jól ismerik a történetet, most a TV-változatnál jobb minőségben szerezhetik be kedvencüket.

JÁTÉKIDŐ:
600 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1990
HANGOK:
 - magyar - stereo (DD)
 - angol - stereo (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol
KÉPFORMÁTUM:
KORHATÁR:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

 


Oldal frissítés:

Tag-ek: Paul Shapiro , Stuart Gillard , Bruce Pittman , Eleanor Lindo , Don McBrearty , Harvey Frost , Stephen Surjik , William Brayne , Stefan Scaini , Allan King , Graeme Lynch

FilmKatalógus


Sarah Polley - Gema Zamprogna további filmjei

Sarah Polley összes filmje >     Gema Zamprogna összes filmje >