Termékek a kosárban

Összesen: 1 610 896 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

több rendező - Minden lében két kanál 7. (DVD)
RITKASÁG!

Minden lében két kanál 7. (DVD)

Rendező(k):
több rendező;
Szereplők:
Roger Moore, Tony Curtis, Laurence Naismith
Kategória:
Film > Krimi; Vígjáték; Akció; Tv-sorozat;
Eredeti cím: The Persuaders
Megjelenés: 1974
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 50%

Raktáron Azonnali szállításTartalom:


19. rész: Az ott én vagyok
A milliomos Kranet, aki botrányos körülmények között szerezte meg vagyonát, már régóta rács mögött szeretné látni Brett. Segítségére van Krane egyik alkalmazottja Cliff, aki szintén mindent elkövet, hogy a bűnöző Krane ellen bizonyítékokat szerezzen. Cliff apránként szállítja az információkat Brettnek, akit forródróton keresztül ér el. Amikor az utolsó lefilmezett terhelő bizonyítékot készül átadni Brettnek, a biztonsági kamera lebuktatja. A végső "láncszemet" még sikerül odacsúsztatnia kolléganőja kezébe azzal a kikötéssel, hogy csak Brettnek személyesen adhatja át a filmet és megadja Brett titkos számát. De a biztonsági kamerával készült felvételek segítségével más is birtokába jut a telefonszámnak.

20. rész: Messze a határ
Rómában egy ismert gengszter holttestére bukkan az olasz rendőrség. A gyilkossággal a szintén "szakmabéli" Roccot gyanúsítják. Roccot az amerikai adóhatóság súlyos adócsalással vádolja, de a nagykövetség kész alkut kötni vele olyan információkért cserébe, mellyel az eddigi legnagyobb áttörést lehet elérni az amerikai szervezett bűnözéssel szemben. Rocconak egy feltétele van: juttassák ki az országból. danny és Brett vállalkozik a feladatra miközben az olasz rendőrség mellett a maffia is bekapcsolódik a hajtóvadászatba.

21. rész: Másnap
Nem lehet rosszabb annál, mint egy átmulatott éjszaka után súlyos fejfájással ébredni és rádöbbenni, hogy már házas ember vagy, úgy, hogy nem emlékszel ebből semmire. Ez történik Lord brett Sinclairrel is, amikor másnaposan egy stockholmi hotelszobában ébred egy gyönyörű szőke szépség, Kristin oldalán, aki az akkor érkező Dannynek mint Mrs. Sinclair mutatkozik be. Brettet könnyedén meggyőzi a szép Kristin igazáról, de Danny továbbra sem hisz a házasság hitelességében. A fiatal "pár" közben elutazik Brett birtokára, ami egy nagy horderejű diplomáciai tárgyalásnak ad otthont.

A(z) Minden lében két kanál 7. (DVD Film) szerzője Leslie Norman, Val Guest, Basil Dearden, Roy Ward Baker.


JÁTÉKIDŐ:
151 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1971
HANGOK:
 - magyar - stereo (DD)
 - angol - stereo (DD)
KÉPFORMÁTUM:

Oldal frissítés:

Tag-ek: több rendező

FilmKatalógus


Roger Moore - Tony Curtis további filmjei

Roger Moore összes filmje >     Tony Curtis összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (több rendező filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még