Termékek a kosárban

Összesen: 2 244 661 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Anthony Mann;  Paul Marcus;  Robert Young - Róma tündöklése és bukása (3 DVD)

Róma tündöklése és bukása (3 DVD)

Rendező(k):
Anthony Mann; Paul Marcus; Robert Young;
Szereplők:
Sophia Loren, Stephen Boyd, Alec Guinness, James Mason, Christopher Plummer, John Ireland, Mel Ferrer, Omar Sharif, Anthony Quayle, Hans Matheson, Laura Morante, John Simm, Rike Schmid, James Bentley, Massimo Dapporto, Vittoria Puccini, Ian Richardson, Peter O'Toole, Charlotte Rampling, Vittoria Belvedere, Benjamin Sadler, Ken Duken
Kategória:
Film > Dráma; Kaland; Történelmi; Díszdoboz / Sorozat;
Eredeti cím: Imperium Augustus / Imperium Nerone / The Fall Of The Roman Empire
Megjelenés: 2012
Korhatár:

7 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 0%


online rendelés


Tartalom:


Augustus:
Sok évvel e történet kezdete előtt a hispániai csatában Julius Caesart annyira lenyűgözte az ifjú Octavius helytállása, hogy unokaöccse fogadta őt.
Mostanra a hajdani fiatalemberből aggastyán lett és már jó ideje ő ül nagybátyja helyén, a császári trónon. Futára egy este tragikus hírrel érkezik: meghalt gyerekkori jó barátja, Agrippa, aki egy életen át segítője volt és egyben lánya férje is. Így most megözvegyült leányának, Juliának beszéli el rögös útját a császári trónig. Mesél a rengeteg véráldozatról, amelyre szükség volt ahhoz, hogy az álmok valósággá váljanak, és hogy Róma érdeke diadalmaskodhasson az egyes döntésekről, az árulásokról, melyekre azért kényszerült, hogy császár lehessen és Rómát felvirágoztathassa.
Bár a császárság fénykorát éli, Augustus még a halálos ágyán is felteszi a kérdést: "Vajon jól játszottam a szerepem az életnek nevezett komédiában?"

Hangok: Dolby Digital 2.0 magyar, angol, Dolby Digital 5.1 angol, DTS 5.1 angol
Játékidő: 170 perc
Képarány: 4:3 (1,33:1)
Extrák:
Eredeti mozielőzetes / Ajánlók / Peter O'Toole filmográfia

Néró, a véreskezű zsarnok:
Agrippina fia, Néró korán megismeri a császári hatalom kegyetlen szeszélyeit. Kisgyerekként végignézi, ahogy az eszelős Caligula hidegvérrel meggyilkolja apját és száműzi édesanyját. Hiába nő fel a fiú árvaként szegények között, sorsa idővel visszavezeti őt a császári trón közelébe. A hatalomért azonban embertelen árat kell fizetnie: meg kell tagadnia mindent és mindenkit, akit szeret és nem marad más számára, mint az uralkodás őrjítő és mindent romba döntő, mániákus szenvedélye.

Hangok: Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1 angol
Játékidő: 185 perc
Képarány: 16:9 (1,85:1)

A Római Birodalom bukása:
Időszámításunk után 180-at írunk. A Római Birodalom végső korszaka ez. Az idős császár, Marcus Aurélius Antonius fiát, Commodust nevezi ki utódjául, de mielőtt a döntését hivatalossá tehetné meggyilkolják. Eközben lánya, Lucilla - bár érzelmei máshoz kötik - kelet békéje érdekében összeházasodik Örményország királyával. Commodus, akinek a hatalom a kezébe került zsarnoki módon kormányozza Rómát, mely így már megállíthatatlanul halad a végső bukás felé...
Anthony Mann monumentális filmalkotása Hollywood aranyokorának egyik fontos darabja, amely annak idején rekordköltségvetéssel készült el, világsztárok közreműködésével és minden idők egyik leglátványosabb történelmi kalandfilmje lett.

Hangok: Dolby Digital 2.0 magyar, Dolby Digital 5.1 angol
Játékidő: 177 perc
Extrák: Digitálisan felújított kép és hang

Felirat(ok):
magyar
Stúdió:
Fantasy Film
Korhatár:
Tizenkét év alattiak számára nem ajánlott

Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás 

Oldal frissítés:

Tag-ek: Anthony Mann; Paul Marcus; Robert YoungSophia Loren - Stephen Boyd további filmjei

Sophia Loren összes filmje >     Stephen Boyd összes filmje >