Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Jack Bender, Tim Hunter, Dan Lerner, Peter Medak, Alison Maclean, John Patterson, Rodrigo Garcia, Jeremy Podeswa, Scott Winant - Carnivale - A vándorcirkusz - Első évad (6 DVD)

Carnivale - A vándorcirkusz - Első évad (6 DVD)

Rendező(k): Jack Bender; Tim Hunter; Dan Lerner; Peter Medak; Alison Maclean; John Patterson; Rodrigo Garcia; Jeremy Podeswa; Scott Winant;

Szereplők: Nick Stahl, Clancy Brown, Adrienne Barbeau, Michael_J. Anderson, John Savage
Film > Dráma
Film > Fantasy
Film > Thriller
Film > Tv-sorozat
Eredeti cím: Carnivale
Megjelenés: 2003
Korhatár:
8 999 Ft
(Eredeti ár: 9 999 Ft)
Megtakarítás: 10%online rendelés

Tartalom:

Az HBO új sorozata elsősorban azokhoz szól, akik kedvelik a misztikus, titokzatos, elmés történeteket és szeretnek elgondolkodni a látottakon. A Carnivale története az 1930-as évek Amerikájában játszódik Oklahomában. Egy utazó mutatványos cirkusz életét követhetjük nyomon. Amerika egyik nehéz történelmi korszakában, a Nagy Gazdasági Válság korában a népiesen Dust Bowl-nak (kb. Homokos-medence) elnevezett sivatagosodó környéken.

Abban az időben a mezőgazdaságot tönkretette a szárazság és a titáni méretű homokviharok, mely büntető égi jelként felfogva elűzte a környék vallásos farmereit és munkásait Nyugat felé. A legyengült utazókat ráadásul a betegségek is megtizedelték.

A sorozatban szívszorító, sőt néhol sokkoló képeket is láthatunk a mérhetetlen emberi szenvedésről. A sorozat két fő szereplője testesíti meg a bennünk lakozó jó és rossz tulajdonságokat: egy 18 éves, természetfeletti képességekkel megáldott fiú, akit befogad a vándorcirkusz és egy karizmatikus, de nyugtalanító rádiós igehirdető. Együtt döbbennek rá furcsa képességeikre és lehetőségeikre: az élet sakkjátszmájában ők a Fény és a Sötétség kulcsfontosságú katonái és befolyásolni tudják a történéseket, de leginkább az embereket. Szövetségükről és sokak által rossz szemmel nézett küldetéstudatukról szól a történet lényege.

A fiút, akit Ben Hawkinsnak hívnak, a tehetséges Nick Stahl alakítja (legutóbb a Terminator 3. részében szerepelt), míg az evangélistát, Justin Crowe testvért Clancy Brown. A cirkuszigazgató Samson-t, a tapasztalt Michael J. Anderson személyesíti meg (őt pedig a Twin Peaks-ben láthattuk, abban a sorozatban, amelyhez sokan előszeretettel hasonlítják a Carnivale-t).

Érdekességként, a sok szereplő közül kiemelve, például itt debütál Dora Mae szerepében Amanda Aday, akinek édesapja a családi név helyett sokkal egyszerűbb Meat Loaf becenéven vált világhírű rocksztárrá. A cirkuszban pedig van minden titokzatos látnivaló, ami a kor emberét elkápráztatta és átverte: sziámi ikrek, tisztánlátó asszony és kómában fekvő médium, kártyavető, jövendőmondó és gyógyító, kígyóbőrű-ember, erősember, szakállas nő, artista, ám nyugtalanító, hogy nincsenek állatok és nincs igazi idomár...

A Carnivale sorozat kitalálója Daniel Knauf, akinek a neve összeforrt a tévétörténet első igazi formabontó sorozatával, a Twin Peaks-szel.
EXTRÁK:

Audiókommentár - 3 epizódnál
6. LEMEZ:
Werkfilm (így készült) - (kb. 12 p.)
 

 

JÁTÉKIDŐ:
626 perc

 

GYÁRTÁSI ÉV:
2003
HANGOK:
 - magyar - Surround (DD)
 - angol - Surround (DD)
 - angol - 5.1 (DD)
 - francia - Surround (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol, arab, dán, finn, francia, görög, héber, holland, lengyel, norvég, portugál, svédOldal frissítés:

Az akció 2022-05-31 - 2022-07-31-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Tag-ek: Jack Bender, Tim Hunter, Dan Lerner, Peter Medak, Alison Maclean, John Patterson, Rodrigo Garcia, Jeremy Podeswa, Scott Winant

A film teljes adatlapja itt:
Carnivàle - A vándorcirkusz - A film a Mafab.hu-n
FilmKatalógus


Nick Stahl; Clancy Brown további filmjei
DVDremalom-az-elm-utcaban-2010 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDhullamtorok 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDa-remeny-rabjai 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDaz-arcnelkuli-ember 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDhegylako-1 2 999 Ft
33 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei (Jack Bender, Tim Hunter, Dan Lerner, Peter Medak, Alison Maclean, John Patterson, Rodrigo Garcia, Jeremy Podeswa, Scott Winant filmjei)

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729