Termékek a kosárban

Összesen: 4 289 989 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Lars VON TRIER - A nimfomániás - 1. rész (DVD)

A nimfomániás - 1. rész (DVD)

Rendező(k):
Lars VON TRIER;
Szereplők:
Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr
Kategória:
Film > Dráma; Erotikus;
Eredeti cím: Nymphomaniac: Vol. 1
Megjelenés: 2013
Korhatár:

2 999 Ft
(Eredeti ár: 2 999 Ft)
Megtakarítás: 0%
Szállítás: Nem rendelhetőTartalom:


A forgatókönyvíró és rendező a dán Lars von Trier. Botrányfilmnek is nevezhető, egyes országokban, például Romániában be is tiltották a film második részét.
A történet szerint Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi megsajnálja, és elviszi magához, hogy ápolja. Joe pedig mind őszintébben meséli el jóakarójának, miképp került abba a lehetetlen helyzetbe, ahogyan találkoztak.
A nő nimfomániásnak diagnosztizálja magát, élményei pedig egészen a tinédzserkoráig nyúlnak vissza. Történetei között szót ejt édesapjáról, egy nagy szerelméről, és szeretőkről, de mindenekelőtt szexuális kalandjairól, amelyek bővelkednek extrémitásokban, zavarba ejtő helyzetekben, szexuális pózokban és játékokban, valamint vállalt perverziókban. Seligman megértően, ámde zavartan hallgatja a szexfüggő nőt és a történelemből, valamint a tudományból vett példákkal és tapasztalatokkal igyekszik értelmet adni a nő tetteinek.

Ínyencek számára, még több pikáns jelenettel megjelent a film rendezői változata is.

Játékidı: 122 perc
Hangok:
Angol nyelv
angol, 5.1

angol
angol, DTS

Feliratok: magyar
Extrák: előzetes és ajánló

A nimfomániás DVD vásárlói vélemények és értékelések

4/5 csillag, 2 értékelés alapján.


4 csillag 4-re értékelte: : Eddig még csak az első részt láttam, nem volt rossz, csak kár hogy nincs leszinkronizálva. Kíváncsi vagyok a folytatásra, állítólag kemény a vége. (2015.01.28.)

4 csillag4-re értékelte: : Emmanuelle feelingem van kicsit a filmmel kapcsolatban. Egy csillag lemegy negatívumként, mivel két részre van szedve. Így egy kicsit erőltetett marketingszagú kaszabolásnak tűnik. (2015.01.16.)


Filmelőzetes

Ajánló:


Oldal frissítés:

Tag-ek: Lars VON TRIERCharlotte Gainsbourg összes filmje >     Stellan Skarsgård összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Lars VON TRIER filmjei)