Termékek a kosárban

Összesen: 10 484 466 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

 - 3 Karácsonyi DVD - KARÁCSONYI MESE DVD GYŰJTŐDOBOZ (3 DVD)

3 Karácsonyi DVD - KARÁCSONYI MESE DVD GYŰJTŐDOBOZ (3 DVD)

Rendező(k):
;
Szereplők:
rajzfilmfigurák
Kategória:
Film > Családi; Rajzfilm; Díszdoboz / Sorozat;
Megjelenés: 2008
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 20%

Tartalom:


  Koala Brothers – Karácsony a pusztaságban: 
  A karácsony az év legboldogabb napjait tartogatja, a világ bármely részén éljünk is. Azonban Penny, a kis pingvin az idei karácsonyt nem tudja a barátainál tölteni, hiszen megsérült a szárnya. A koala testvérek a pusztaság mélyén viszont lázasan készülõdnek az ünnepre, és igencsak elszomorodnak a kis pingvintõl érkezett levelet olvasva. Penny nem tud eljönni hozzájuk – így hát nekik kell útra kelniük õérte! Frank és Oscar elhatározza hát, hogy útra kelnek a déli sarkra, bármilyen merész vállalkozásnak tûnik is ilyen hosszú útra kelni. A tanyát a két koala testvér barátaikra bízza, és repülõjükön elindulnak az ismeretlen messzeségbe, életük legnagyobb kalandjára vállalkozva… 

  Noddy megmenti a karácsonyt: 
  Ho-ho-ho-hóóó! Játékvárosba is eljött a karácsony, Noddy legnagyobb örömére, aki ezúttal leginkább arra kíváncsi, hogy a Mikulásnak hogyan is sikerülhet egyetlen éjszaka alatt körbejárnia a Földet és minden gyerek zokniába becsempésznie az ajándékokat – ráadásul a kéményen keresztül! Fülenagy háza felé veszi az irányt, barátjától remélve segítséget, de legnagyobb meglepetésükre Mikulásnak épp rájuk lenne szüksége. A pimasz krampuszoknak azonban rosszban sántikálnak: Télapó szánjára fáj a foguk, s a nagy perpatvarban Noddy lesz az egyetlen, aki megmentheti a karácsonyt! 

  Elmo megmenti a karácsonyt: 
  Mindjárt itt a szenteste, ezért a Szezám utcában is lázas készülõdés folyik. Elmo sem maradhat ki a jóból: azt határozza el, hogy idén le sem fekszik, mert látni szeretné, ahogy a Mikulás a kéményen keresztül becsempészi az ajándékokat. Ám a fehér szakállas jótevõ beszorul a kandallóba, de a kis szörny szerencsére idejében észreveszi, és segít rajta – amiért csodás ajándék üti a markát egy varázslatos hógolyó formájában, amely bármikor teljesíti gazdája három kívánságát. A kis szörny legjobban azt szeretné, ha mindennap karácsony lenne… Kívánsága teljesül, ám a világ sajnos felfordul: még a húsvéti nyúl is karácsonyi tojásokkal bíbelõdik, nem beszélve a számhercegrõl, aki nem gyõzi számolni a karácsonyi napokat. Vajon visszatérhet valaha is az élet a régi kerékvágásba?

  Hossz:
  25 perc + 50 perc + 50 perc 
  Összesen:125 perc

Oldal frissítés:

Tag-ek:rajzfilmfigurák további filmjei

rajzfilmfigurák összes filmje >

A rendező(k) további filmjei ( filmjei)