Termékek a kosárban

Összesen: 664 997 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Christophe Gans - Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD)

Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD)

Rendező(k):
Christophe Gans;
Szereplők:
Monica Bellucci, Samuel Le_Bihan, Mark Dacascos, Emilie Dequenne, Vincent Cassel
Kategória:
Film > Akció; Horror; Kaland;
Eredeti cím: Pacte des loups
Megjelenés: 2001
Korhatár:

3 999 Ft
(Eredeti ár: 3 999 Ft)
Megtakarítás: 0%


online rendelés


Tartalom:


A borítókép illusztráció

Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Főleg asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt szét. A király értesül a lakosság körében növekvő pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele.

Grégoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni a szörny nyomát Gévaudan sűrű erdőiben, ezért Grigoire-nek kell utána erednie.

A fiatal, felvilágosult nemes, Thomas dPapcher márki estélyt ad az újonnan érkezettek tiszteletére. Itt találkozik Fronsac a gyönyörű Marianne de Morangais kisasszonnyal, egy helyi arisztokrata lányával és rögtön bele is szeret.

Közben újabb brutális támadásokról érkeznek beszámolók, s az ott lakók meg vannak győződve róla, hogy mindez az ördög műve. Mani intuitív képzeletének segítségével Fronsacban lassan körvonalazódik a fenevad képe: nem szörnyeteg, nem is farkas, hanem valamiféle vadállat, melyet arra idomítottak, hogy öljön. Közben Jean-Francois de Morangais, aki féltékeny húga és Grigoire kapcsolatára, némi intrikával szétválasztja őket. A csalódott Fronsac a gyönyörű, de rejtélyes kurtizán, Sylvia karjaiban vigasztalódik.

Egy újabb kegyetlen gyilkosság után XV. Lajos a főispánját, Beauterne-t bízza meg, hogy személyesen irányítsa a szörny elfogását. Beauterne pár napon belül jelenti, hogy sikerrel járt, és végeztek a vadállattal. A tetemet Párizsba viszik, hogy bemutassák az udvarnak, ám a tudós Fronsac rájön, hogy Beauterne csapata csupán egy farkast mészárolt le, ám neki is részt kell vennie a demonstráción, miszerint sikerült elpusztítani a rejtélyes szörnyet. A király hivatalosan lezárja a vizsgálatot, s megparancsolja, mindenki térjen vissza Párizsba.

A következő tavasszal Thomas tájékoztatja Fronsacot, hogy a gyilkosságok folytatódnak, ezért Grigoire visszatér Gévaudanba, s titokban abban is reménykedik, hogy ő és Marianne újra egymásra találhatnak. De előbb neki és Maninak meg kell küzdenie azzal az ördögi titkos társasággal, amely rászabadította a szörnyet Gévaudanra, hogy annak lakóit eltántorítsa a király iránti hűségüktől…
 

JÁTÉKIDŐ:
147 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
2001
HANGOK:
 - magyar - 5.1 (DD)
 - francia - 5.1 (DD)
FELIRATOK:
magyar
KÉPFORMÁTUM:
KORHATÁR:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

 

 


Oldal frissítés:

Tag-ek: Christophe GansMonica Bellucci - Samuel Le_Bihan további filmjei

Monica Bellucci összes filmje >     Samuel Le_Bihan összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Christophe Gans filmjei)