Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Christophe Gans - Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD)

Farkasok szövetsége - Extra változat (2 DVD)

Rendező(k): Christophe Gans;

Szereplők: Monica Bellucci, Samuel Le_Bihan, Mark Dacascos, Emilie Dequenne, Vincent Cassel
Film > Akció
Film > Horror
Film > Kaland
Eredeti cím: Pacte des loups
Megjelenés: 2001
Korhatár:
3 999 Ft
(Eredeti ár: 3 999 Ft)
Megtakarítás: 0%


online rendelés

Tartalom:

A borítókép illusztráció

Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Főleg asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt szét. A király értesül a lakosság körében növekvő pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele.

Grégoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni a szörny nyomát Gévaudan sűrű erdőiben, ezért Grigoire-nek kell utána erednie.

A fiatal, felvilágosult nemes, Thomas dPapcher márki estélyt ad az újonnan érkezettek tiszteletére. Itt találkozik Fronsac a gyönyörű Marianne de Morangais kisasszonnyal, egy helyi arisztokrata lányával és rögtön bele is szeret.

Közben újabb brutális támadásokról érkeznek beszámolók, s az ott lakók meg vannak győződve róla, hogy mindez az ördög műve. Mani intuitív képzeletének segítségével Fronsacban lassan körvonalazódik a fenevad képe: nem szörnyeteg, nem is farkas, hanem valamiféle vadállat, melyet arra idomítottak, hogy öljön. Közben Jean-Francois de Morangais, aki féltékeny húga és Grigoire kapcsolatára, némi intrikával szétválasztja őket. A csalódott Fronsac a gyönyörű, de rejtélyes kurtizán, Sylvia karjaiban vigasztalódik.

Egy újabb kegyetlen gyilkosság után XV. Lajos a főispánját, Beauterne-t bízza meg, hogy személyesen irányítsa a szörny elfogását. Beauterne pár napon belül jelenti, hogy sikerrel járt, és végeztek a vadállattal. A tetemet Párizsba viszik, hogy bemutassák az udvarnak, ám a tudós Fronsac rájön, hogy Beauterne csapata csupán egy farkast mészárolt le, ám neki is részt kell vennie a demonstráción, miszerint sikerült elpusztítani a rejtélyes szörnyet. A király hivatalosan lezárja a vizsgálatot, s megparancsolja, mindenki térjen vissza Párizsba.

A következő tavasszal Thomas tájékoztatja Fronsacot, hogy a gyilkosságok folytatódnak, ezért Grigoire visszatér Gévaudanba, s titokban abban is reménykedik, hogy ő és Marianne újra egymásra találhatnak. De előbb neki és Maninak meg kell küzdenie azzal az ördögi titkos társasággal, amely rászabadította a szörnyet Gévaudanra, hogy annak lakóit eltántorítsa a király iránti hűségüktől…
 

JÁTÉKIDŐ:
147 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
2001
HANGOK:
 - magyar - 5.1 (DD)
 - francia - 5.1 (DD)
FELIRATOK:
magyar
KÉPFORMÁTUM:
KORHATÁR:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

 

 
Oldal frissítés:

Tag-ek: Christophe GansMonica Bellucci; Samuel Le_Bihan további filmjei
DVDmalena 2 999 Ft
50 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDgolyozapor 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDgrimm-testverek 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
A rendező(k) további filmjei (Christophe Gans filmjei)
DVDsilent-hill-a-halott-varos 4 999 Ft
0 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDfarkasok-szovetsege 1 999 Ft
25 %
1 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729