Termékek a kosárban

Összesen: 3 445 346 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Stephen Sommers - A múmia (DVD) *Antikvár-Kiváló állapotú*
RITKASÁG!

A múmia (DVD) *Antikvár-Kiváló állapotú*

Rendező(k):
Stephen Sommers;
Szereplők:
Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Jonathan Hyde, Oded Fehr, Arnold Vosloo, Kevin J._O'Connor
Kategória:
Film > Akció; Kaland; Horror; Vígjáték;
Eredeti cím: The Mummy
Megjelenés: 1999
Korhatár:

4 999 Ft
(Eredeti ár: 9 999 Ft)
Megtakarítás: 50%
Szállítás: Nem rendelhetőTartalom:


mhotepet, Osiris főpapját, a Holtak Őrzőjét halálra ítélték az ókori Egyiptomban, Seti fáraó uralkodása alatt a fáraó és emberei ellen elkövetett égbekiáltó bűneiért. Rothadó, mumifikált teste örök tetszhalott állapotra kárhoztatott - az élőholtak sorsára.

Imhotep férgektől nyüzsgő, bomló teteme 3000 éven át feküdt titokban elrejtve Hamunaptra elveszett városában, a legendás Holtak Városában, míg két kincsvadász csapat 1925-ben rá nem bukkant Hamunaptra romjaira...és véletlenül fel nem szabadította a gonosz teremtmény elképesztő erejét.

Ezzel kezdetét veszi a hosszú és kétségbeesett harc, hogy a kalandorok megmentsék magukat és a világot a szörnyű átoktól, mely Imhotep feltámadásával szabadult fel.

Az egyik csapatot egy sivatagi csetepaté erős és jóképű hőse, a légiós Rick OConnell vezeti, akihez csatlakozik az ókori Egyiptom szakértője, Evelyn Carnahan , szélhámos bátyja, Jonathan és a kairói börtön kapzsi igazgatója, aki megmenti a hóhér kötelétől OConnellt, hogy cserébe részt kapjon Hamunaptra kincséből.

A másik expedíció három amerikaiból, egy egyiptológusból, és vezetőjükből, a gátlástalan Beniből áll, aki a múltban már jó néhányszor pengét váltott OConnell-lel.

A két expedíció sikeres kimenetelét próbálja meggátolni a a múzeumőr és Ardeth Bay, a múmia-kultusz híveinek katonai vezetője, akik mindketten megesküdtek, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy megakadályozzák a gonosz főpap, Imhotep újjászületését erre a világra.

Tervet forralnak hőseink megölésére, mielőtt azok óriási kárt okoznának, de kudarcot vallanak, és ahogy Imhotep ereje manifesztálódik, és az amerikai kalandorok egymás után esnek áldozatul a szörnyű átoknak, rákényszerülnek, hogy szövetkezzenek OConnell-lel, és együtt próbálják meg megakadályozni Imhotep végső újjászületését.

Az elszánt csoportnak sikerül túlélnie Egyiptom tíz csapását, egy első világháborús repülőgép lezuhanását, rejtélyes homokviharokat, félelmetes csatákat Imhotep őrült, transzban lévő követőivel, sőt, még néhány találkozást a csontváz-szerű lényekkel a föld alatti város patkányoktól hemzsegő alvilágában.

De vajon időben érkeznek-e, hogy megmentsék Evelynt a feláldozástól és a civilizált világot az ezt követő összeomlástól?
EXTRÁK:

DVD-ROM - A forgatókönyv és a végleges film összevetése
 
Audiókommentár -
 
DVD-ROM - A forgatókönyvtől a filmig
 

 

JÁTÉKIDŐ:
120 perc  *A borító illusztráció*
GYÁRTÁSI ÉV:
1999
HANGOK:
- magyar 
- angol - 5.1 (DD)
 - angol - DTS
FELIRATOK:
magyar, angol, cseh, lengyel

 


Oldal frissítés:

Tag-ek: Stephen SommersBrendan Fraser - Rachel Weisz további filmjei

A rendező(k) további filmjei (Stephen Sommers filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még