Termékek a kosárban

Összesen: 600 289 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

 - Coldplay - Mylo Xyloto (CD)

Coldplay - Mylo Xyloto (CD)

Rendező(k):
;
Szereplők:
Chris Martin
Kategória:
Zene > Nemzetközi; Rock; Alternatív;
4 499 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 10%
Szállítás: RendelhetőTartalom:


 A Coldplay ötödik stúdióalbuma, a Mylo Xyloto (ejtsd: my-lo zy-letoe) október 24-én jön ki a Parlophone Records-nál. A Markus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson és egy hozzáadott dal erejéig Brian Eno produceri munkáját dícsérő új album a 36 országban (köztük az USA és az Egyesült Királyság) No. 1 helyezést elért 2008-as ‘Viva La Vida’-t követi.

A Mylo Xyloto a CD formátum mellett természetesen digitálisan és bakeliten is napvilágot lát. A 180 grammos bakelit kiadás egy 12x36-os méretű plakátot is tartlalmaz majd. Emellett elérhető lesz egy speciális limitált kiadású Pop-Up Album verzió, amely egy 12x12-es keménykötésű könyvet fog magában rejteni David A. Carter graffitijeivel, valamint a bakelitet, a CD-t, és további exkluzív tartalomként képeket, kivonatot a stúdió naplóból és a csapat személyes feljegyzéseiből. A kifordítható album borító nemrégiben került nyilvánosságra a www.coldplay.com oldalon, melynek egyik felén színpompás grafika lesz látható, a másik felén pedig ezüst háttéren jönnek elő a cím bevágott kezdőbetűi.

Az aktuális maxit, az Every Teardrop Is A Waterfall-t, hamarosan követi az új single, a Paradise, ami szeptember 12-én jelenik meg.
 
Nyelv : angol
Áfa kulcs : 25%
Megjelenés : 2011.
Kötésmód : normál műanyagtok
Méret [mm] : 142 x 125 x 10
Tömeg [g] : 100


Oldal frissítés:

Tag-ek:

A rendező(k) további filmjei ( filmjei)