Termékek a kosárban

Összesen: 3 846 499 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Eperjesi Imre - Borászati technológia.

Borászati technológia. (Könyv)

Író:
Eperjesi Imre;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Borászat;
4 500 Ft
(Eredeti ár: 4 500 Ft)
Megtakarítás: 0%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Ez a mű az érett szőlőtől a palackozásig tartó technológia nagyon bonyolult, sok odafigyelést és tudást követelő szakma minden mozzanatát ismerteti. A bor minősége függ - a jól választott szőlőfajtától és a termőhelyi viszonyoktól, - a szőlő érettségétől és betakarításának módjától, - a borkészítési technológiától (szőlőfeldolgozás, mustkezelés, erjesztés), - a bor kezelésétől a tisztító és stabilizáló eljárásoktól, a borharmónia kialakításától, - a bor érési viszonyainak szabályozásától, - a bor tárolásának körülményeitől. E munkafolyamatok után következik a bor palackozása, s így jut el a kereskedelembe, a borkedvelő fogyasztóhoz. A könyv mindezeket a technológiai folyamatokat egy-egy fejezetben ismerteti, amit az érzékszervi vizsgálatok és a fogyasztási szokások alakulásának leírása zár. Eperjesi Imre sok évtizedes bortechnológiai és oktatói gyakorlata, írói tapasztalata egy letisztult, lényegre törő, a mára kialakult borkultúrának megfelelő újdonságokat is tartalmazó könyve nélkülözhetetlen a felnövekvő borásznemzedékek számára. A Borászati technológia első tagja annak a trilógiának, amit a Kállay Miklós: Borászati kémia és Magyar Ildikó: Borászati mikrobiológia című munkái követnek.


Kiadás éve: 2010
Oldalak száma: 314 oldal
Kötésmód: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632866352
EAN: 9789632866352





Oldal frissítés:

Tag-ek: Eperjesi Imre

Akik ezt vásárolták, vettek még

Kállay Miklós - Borászati kémia KÖNYV BizonytalanBizonytalan
3 900 Ft
3 900 Ft