Termékek a kosárban

Összesen: 2 018 035 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Deák Tibor - Élelmiszer-mikrobiológia

Élelmiszer-mikrobiológia (Könyv)

Író:
Deák Tibor;

Kategória:
Könyv > Természettudomány > Biológia;
4 590 Ft
(Eredeti ár: 5 400 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


A könyv elsődleges célja, hogy bemutassa a mikroorganizmusok jelentőségét, hasznos és káros szerepét az élelmiszerek előállításában és a táplálkozásban. Tárgykörei átfogó ismereteket nyújtanak az élelmiszerekben jelentős mikrobacsoportokról, a szaporodásukat és pusztulásukat meghatározó tényezőkről, a feldolgozási és tartósítási eljárások mikrobiológiai vonatkozásairól, a termékek romlását okozó, a velük terjedő kórokozó és az élelmiszerek előállításában hasznosított mikroorganizmusokról, továbbá azokról az ellenőrző módszerekről és vizsgálati rendszerekről, amelyek az élelmiszerek biztonságát és minőségét szolgálják. Mindezeket az ismereteket újszerű szemléletben, az élelmiszerek mikrobiális ökológiájának alapján mutatja be. A fejezetek átfogják az élelmiszer-mikrobiológia minden hagyományos területét, és bemutatják a korszerű kombinált és az ígéretes új tartósítási módszereket, a veszélyelemzés és a megelőző minőségszabályozás eljárásait, a gyors, automatizált és molekuláris vizsgálati módszereket, és a genomika élelmiszer-mikrobiológiai vonatkozásait.


Eredeti név: ÉLELMISZER-MIKROBIOLÓGIA
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 382 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789632866345
EAN: 9632863003





Oldal frissítés:

Tag-ek: Deák Tibor

Akik ezt vásárolták, vettek még

Beke György - Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
6 000 Ft
5 100 Ft
Beke György - Hűtőipari kézikönyv 2. - Technológiák KÖNYV BizonytalanBizonytalan
6 000 Ft
6 000 Ft