Termékek a kosárban

Összesen: 3 491 043 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Andy Wachowski, Larry Wachowski - Mátrix újratöltve (DVD)
RITKASÁG!

Mátrix újratöltve (DVD)

Rendező(k):
Andy Wachowski; Larry Wachowski;
Szereplők:
Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving, Jada_Pinkett Smith, Gloria Foster, Monica Bellucci, Harold Perrineau;Jr., Helmut Bakaitis, Neil Rayment, Adrian Rayment
Kategória:
Film > Fantasy; Akció; Sci-fi;
Eredeti cím: Matrix Reloaded (DVD)
Megjelenés: 2003
Korhatár:

1 999 Ft
(Eredeti ár: 7 999 Ft)
Megtakarítás: 75%

Raktáron Azonnali szállítás



Tartalom:


Neo és Trinity csatlakoznak Morpheushoz a Zionba vezető útján. Zion az utolsó szabad emberek lakta kolónia, aholNeóra, a kiválasztottra úgy tekint a többség, mint a megváltóra, az emberiség utolsó reményére.

Neo és Trinity szerelme itt végre kiteljesedhet, de a románc nem tarthat sokáig. Útra kell ismét kelniük, hogy küldetésüket beteljesítsék, hiszen a gépek újabb, a korábbinál sokkal erősebb serege tart Zion felé, hogy egy utolsó rohammal elpusztítsa az ellenállókat.

Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az orákulumot, aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. A Forrást azonban csak úgy érheti el, ha segítségül hívja a Kulcskészítőt, egy programot, amit egy másik, az egyik legrégebbi program tart fogva: Merovingin.

A Mátrixban természetesen már várták Neo felbukkanását.Smith ügynök készen áll, hogy újra megküzdjön régi ellenfelével. Smith programja időközben tovább fejlesztette magát, így most már korlátlan számban képes önmagát reprodukálni. Neo számára azonban tucatnyi Smith ügynök sem jelenthet akadályt.

Merovingin nem hajlandó együttműködni Neóval, de a felesége, Perszephoné némi ellenszolgáltatás fejében segít a Kiválasztottnak. Miután megtalálják a Kulcskészítőt, az ügynökökön túl Neónak, Trinity-nek és Morpheusnak szembe kell nézniük a feldühödött Merovingin két csatlósával, a kíméletlen albínó-ikrekkel is.

Most már szabad az út a Forráshoz, ahol Neo találkozik az Építésszel, de a kérdéseire tőle sem kap választ - csupán újabb kérdések merülnek fel benne, amelyek megkérdőjeleznek ismét mindent, amiben eddig biztos volt.

A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
133 perc
Megjelenés dátuma

2006. november 10.

Hangsávok

magyar

angol






Oldal frissítés:

Tag-ek: Andy Wachowski, Larry Wachowski

FilmKatalógus


Keanu Reeves - Carrie-Ann Moss további filmjei

Keanu Reeves összes filmje >     Carrie-Ann Moss összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Andy Wachowski, Larry Wachowski filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még