Termékek a kosárban

Összesen: 13 226 398 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig (Könyv)

A sonkától az oldalasig

Író:
Bernhard Gahm;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
2 380 Ft
(Eredeti ár: 2 800 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.


Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 124 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786155178214
EAN: 9786155178214





Oldal frissítés:

Tag-ek: Bernhard Gahm



Bernhard Gahm további könyvei

Bernhard Gahm összes könyve >

Akik ezt vásárolták, vettek még