Termékek a kosárban

Összesen: 2 005 358 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

 - A cukrászat magasiskolája

A cukrászat magasiskolája (Könyv)

Író:
;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
12 665 Ft
(Eredeti ár: 14 900 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket: - a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron), - a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra), - az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával). A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit. Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget. A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak. Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.


Eredeti név: Larousse Le cordon bleu de la patisserie
Kiadás éve: 2019
Oldalak száma: 500 oldal
Kötésmód: kemény kötés
ISBN: 9786155724800
EAN: 9786155724800





Oldal frissítés:

Tag-ek:



további könyvei

 - A Cinque Terre és a levantei Riviéra KÖNYV Raktáron -15 %
4 490 Ft
3 817 Ft
Szentendrei Judit - Mézes cukrászda KÖNYV Raktáron -15 %
3 990 Ft
3 392 Ft
Nádas Péter - Arbor mundi KÖNYV Raktáron -20 %
4 499 Ft
3 599 Ft
Usch Luhn - Póniszív - Anni megment egy csikót KÖNYV Raktáron -15 %
2 975 Ft
2 529 Ft
Rachael Lippincott - Five Feet Apart KÖNYV Raktáron
5 280 Ft
5 280 Ft
összes könyve >

Akik ezt vásárolták, vettek még