Termékek a kosárban

Összesen: 3 936 618 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.) - A sajtkészítés ABC-je

A sajtkészítés ABC-je (Könyv)

kiegészítve a sajt -marketing, -kereskedelem, -gasztronómia és -higiéniai ismeretekkel

Író:
Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.);

Kategória:
Könyv > Gasztronómia;
4 743 Ft
(Eredeti ár: 5 580 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták). Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki


Eredeti név: A SAJTKÉSZÍTÉS ABC-JE
Kiadás éve: 1999
Oldalak száma: 424 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789630370967
EAN: 9630370964





Oldal frissítés:

Tag-ek: Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.)