Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Martha Stout Phd - Szociopata a szomszédom?

Szociopata a szomszédom? (Könyv)

Szadista tornatanár, hazudozó házastárs, folyamatosan alázó főnök, ötleteinket rendszeresen ellopó kollégák. Mit tehetünk a saját érdekünkben?

Író: Martha Stout Phd;

Könyv > Társadalomtudomány > Pszichológia
3 817 Ft
(Eredeti ár: 4 490 Ft)
Megtakarítás: 15%online rendelés

Tartalom:

"A lelkiismeret az a halk hang, amely fajunk megjelenése óta próbálja elmondani nekünk, hogy evolúciós, érzelmi és spirituális szempontból Egyek vagyunk, s ha békére és boldogságra vágyunk, muszáj így is viselkednünk." Mi a közös a szélhámosban, a csalóban és a sorozatgyilkosban? Ahogy Martha Stout rámutat, mindháromból hiányzik valami lényeges: a lelkiismeret. Az emberek nagy többsége veszélyes és erőszakos bűnözőkként gondol a szociopatákra. Martha Stout harvard pszichológus azonban a Szociopata a szomszédom című könyvében közelebb hoz bennünket a megdöbbentő valósághoz, miszerint a lakosság 4 százaléka az emberi együttérzés egyetlen szikrája nélkül éli le az életét, más szóval szociopata: ezekből az emberekből hiányzik a szeretetre, az együttérzésre való képesség. Könnyen megeshet, hogy a könyv hatására megvilágosodsz az exeddel kapcsolatban, és az sem kizárt, hogy a számos ahaélmény közepette döbbensz majd rá, hogy közvetlen környezetedben is él olyasvalaki, akire tökéletesen illik a szociopata személyiség jellemrajza. A szociopátia jelenségének és mindennapi megnyilvánulásainak figyelemre méltó vizsgálatára épülő könyv kutatásokkal jól alátámasztott és gondosan megfogalmazott útmutató, aminek köszönhetően felismerhetjük a körülöttünk élő könyörteleneket, akik számára ismeretlen fogalom a kötelesség, a felelősség érzése, a bűntudat, akik a lelkiismeret teljes hiányából adódó tökéletes szabadsággal különféle módokon tehetik tönkre környezetüket. Miről ismersz fel egy szociopatát? Nincs egyszerű dolgod, hiszen sok esetben a vonzó, karizmatikus, mi több, kifejezetten szimpatikus emberek között kellene keresgélned. A szociopata élete során megtanulta hitelesen eljátszani az emberi interakciókhoz elengedhetetlen érzelmeket. Viselkedése, kedvessége megtévesztő lehet, de ne feledd, ez nem jelenti azt, hogy nem tesz meg bármit rezzenéstelen arccal, ha a dominancia és a győzelem vágya eluralkodik rajta. Dr. Stout megdöbbentő hatású portréi révén a kellemetlen szomszédokkal vagy kollégákkal körülvett olvasók tanulmányozhatják a szociopátiás viselkedés válfajait és elsajátíthatják az általa javasolt megoldási stratégiákat és hatásos önvédelmi módszereket.


Eredeti név: The Sociopath Next Door
Kiadás éve: 2020
Oldalak száma: 261 oldal
Kötésmód: kemény kötés
ISBN: 9789635070428
EAN: 9789635070428Oldal frissítés:

Tag-ek: Martha Stout Phd

Akik ezt vásárolták, vettek még
KÖNYVmeses-tarsasjatekok-konyve 999 Ft
15 %
849 Ft

BizonytalanBizonytalan
KÖNYVmoka-a-farmon-meses-modellkonyv-tarsasjatekkal 1 400 Ft
15 %
1 190 Ft

BizonytalanBizonytalan
KÖNYVakik-nem-sirnak-rendesen 3 490 Ft
15 %
2 967 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
KÖNYVa-legjobb-hely-a-varosban-te-vagy 3 490 Ft
15 %
2 967 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
KÖNYVthomas-a-gozmozdony-kezdodhet-a-jatek 1 299 Ft
15 %
1 104 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
KÖNYVkekre-szeretni 3 990 Ft
15 %
3 392 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
KÖNYVdinos-kaland-tarsasjatekkal-ovis-kifesto 590 Ft
15 %
502 Ft

Rendelhető (3-5 munkanap)Rendelhető

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2021 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729