Termékek a kosárban

Összesen: 10 288 793 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

W. F. Harrigan; R. W. A. Park - Biztonságos élelmiszerek előállítása

Biztonságos élelmiszerek előállítása (Könyv)

Menedzsment-útmutató a mikrobiológiai minőség

Író:
W. F. Harrigan; R. W. A. Park;

Kategória:
Könyv > Tankönyv, segédkönyv > Szakmai tankönyvek;
2 125 Ft
(Eredeti ár: 2 500 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Higiéniai és mikrobiológiai minőség alkalmazása az élelmiszeriparban. A biztonságos laboratórium tervezése és működése. A minőségbiztosításhoz szükséges kritikus értékelő mikrobiológiai módszerek. A minőségmenedzsment-rendszer létrehozása. Az ISO9000 (85 5750) -nek megfelelő szabványosításra való törekvés.


Kiadás éve: 2000
Oldalak száma: 154 oldal
Kötésmód: kötve
ISBN: 9789638160300
EAN: 2017300004094





Oldal frissítés:

Tag-ek: W. F. Harrigan; R. W. A. Park