Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Dr. Hum Rozália, Nolda Ildikó, Dr. Scheibl György - Színes kérdések és válaszok német nyelvből - C1 szint (CD-melléklettel)

Színes kérdések és válaszok német nyelvből - C1 szint (CD-melléklettel) (Könyv)

Író: Dr. Hum Rozália; Nolda Ildikó; Dr. Scheibl György;

Könyv > Szótár, nyelvkönyv > Német
3 978 Ft
(Eredeti ár: 4 680 Ft)
Megtakarítás: 15%online rendelés

Tartalom:

Könyvünkkel a német nyelvtudás magas szintű elsajátításához, tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott C1 szint, amely Magyarországon a felsőfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A fejezetek egy rövid humoros szöveggel kezdődnek, ami a témára való ráhangolódást segíti. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok. A kérdések megegyeznek a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon felmerülő összes lehetséges témát. Minden kérdéssort egy német-magyar szószedet követ. A fejezeteket egy-egy olvasott és hallott szöveg értését fejlesztő feladat zárja le. Az összes kérdés és válasz, illetve a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok hanganyaga a kötet CD-mellékletén mp3 formátumban hallgatható meg. A CD-n megtalálhatóak a feladatok megoldásai és a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok szövegátiratai is.


Kiadás éve: 2021
Oldalak száma: 304 oldal
Kötésmód: ragasztókötött
ISBN: 9789634994138
EAN: 9789634994138Oldal frissítés:

Tag-ek: Dr. Hum Rozália, Nolda Ildikó, Dr. Scheibl György

Akik ezt vásárolták, vettek még
KÖNYVeinfach-horen 3 480 Ft
15 %
2 958 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2021 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729