Termékek a kosárban

Összesen: 12 027 946 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Beke György - Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek

Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek (Könyv)

Alapismeretek

Író:
Beke György;

Kategória:
Könyv > Szakkönyv > Műszaki;
5 100 Ft
(Eredeti ár: 6 000 Ft)
Megtakarítás: 15%





Tartalom:


A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket.


Kiadás éve: 2002
Oldalak száma: 660 oldal
Kötésmód: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789639358706
EAN: 2017300000119





Oldal frissítés:

Tag-ek: Beke György

Akik ezt vásárolták, vettek még

Deák Tibor - Élelmiszer-mikrobiológia KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
5 400 Ft
4 590 Ft