Termékek a kosárban

Összesen: 11 163 943 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Binder Egon - Füstölés

Füstölés (Könyv)

Hús, kolbászféleségek, hal

Író:
Binder Egon;

Kategória:
Könyv > Szakkönyv > Mezőgazdasági;
3 500 Ft
(Eredeti ár: 3 500 Ft)
Megtakarítás: 0%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


A füstölés hagyományokban gazdag eljárás, mely elsősorban arra szolgál, hogy a húst és a halat tartósítsuk, ezen felül különleges ízt kölcsönöz a füstölendő húsnak. Ebből a könyvből a kezdők választ kaphatnak minden lényeges kérdésre a forró- és hidegfüstölésről, a felszerelésekről az egyszerű füstölőhordótól kezdve a tökéletesített füstölőszekrényig vagy a füstölőkamráig, valamint a füstöléshez szükséges megfelelő fáról és forgácsról, a tűz adagolásáról. A szerző természetesen nem feledkezik meg a füstölés lényegéről sem; kitűnő recepteket találunk a különféle húsok, kolbászféleségek és halak elkészítéséhez. Végül szól a pácolásról, a fűszerezésről, az elrakásról és a helyes füstölésről.


Eredeti név: RÄUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 120 oldal
Kötésmód: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632866031
EAN: 9789632866031





Oldal frissítés:

Tag-ek: Binder Egon

Akik ezt vásárolták, vettek még

Deirdre Bair - Al Capone KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
3 990 Ft
3 392 Ft