Termékek a kosárban

Összesen: 15 727 522 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Balikó Sándor; Bódis László; Kralovánszky U. Pál - A szója feldolgozása, felhasználása

A szója feldolgozása, felhasználása (Könyv)

Élelmezésre, takarmányozásra

Író:
Balikó Sándor; Bódis László; Kralovánszky U. Pál;

Kategória:
Könyv > Szakkönyv > Mezőgazdasági;
3 315 Ft
(Eredeti ár: 3 900 Ft)
Megtakarítás: 15%





Tartalom:


A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszeripari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.


Kiadás éve: 2007
Oldalak száma: 180 oldal
Kötésmód: kemény kötés
ISBN: 9789632863412
EAN: 9789632863412





Oldal frissítés:

Tag-ek: Balikó Sándor; Bódis László; Kralovánszky U. Pál