Termékek a kosárban

Összesen: 16 782 781 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente - MAG - Modern Alap Gasztronómia

MAG - Modern Alap Gasztronómia (Könyv)

Író:
Kocsonya Kálmán; Vomberg Frigyes; Illés Vince Levente;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
6 715 Ft
(Eredeti ár: 7 900 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési szakma elsajátítására vállalkoztak. Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni. A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is. A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz. Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!


Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 237 oldal
Kötésmód: ragasztott
ISBN: 9789638987570
EAN: 9789638987570





Oldal frissítés:

Tag-ek: Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente

Akik ezt vásárolták, vettek még