Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek






Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig (Könyv)

A sonkától az oldalasig

Író: Bernhard Gahm;

Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek
2 380 Ft
(Eredeti ár: 2 800 Ft)
Megtakarítás: 15%



online rendelés

Tartalom:

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.


Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 124 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786155178214
EAN: 9786155178214







Oldal frissítés:

Tag-ek: Bernhard Gahm



Bernhard Gahm további könyvei
Akik ezt vásárolták, vettek még
KÖNYV



magyarorszag-finom-szivem-csucske-orszag-sarka
-20 %
5 950 Ft
20 %
4 760 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2020 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729