Termékek a kosárban

Összesen: 4 488 610 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése (Könyv)

Író:
Stőgermayer Antal;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
2 465 Ft
(Eredeti ár: 2 900 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.


Kiadás éve: 2015
Oldalak száma: 190 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786155496165
EAN: 9786155496165





Oldal frissítés:

Tag-ek: Stőgermayer Antal

Akik ezt vásárolták, vettek még

Avarffy Elek - Hej! Vadászok! KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
3 500 Ft
2 975 Ft
Nemeskéri-Kiss Géza - A felső-Nílus mentén KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
4 500 Ft
3 825 Ft
Justh Ödön - Vadásznapló-töredékek KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
3 700 Ft
3 145 Ft
Lakatos Károly - Vadászhit KÖNYV Raktáron -15 %
2 100 Ft
1 785 Ft
Norbert Happ - A vaddisznó vadászata KÖNYV BizonytalanBizonytalan -15 %
4 800 Ft
4 080 Ft