Termékek a kosárban

Összesen: 6 000 135 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Dr. Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz - Közétkeztetők kézikönyve

Közétkeztetők kézikönyve (Könyv)

Író:
Dr. Tátrai-Németh Katalin; Erdélyi-Sipos Alíz;

Kategória:
Könyv > Egyéb > Gasztronómia;
10 200 Ft
(Eredeti ár: 12 000 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


A közétkeztetés fogalmán hétköznapi értelemben azt a közösségi ellátást értjük, ahol korcsoportilag a csecsemőktől az idősekig, illetve speciális területeken az ellátottak és az ott dolgozók részére rendszeresen, tervezett és szervezett keretek között naponta egyszer vagy többször étkezést biztosítunk. A közétkeztetés felelőssége fokozatosan növekszik. Az objektív tápanyagszükséglet és a szubjektív igények összehangolása mellett nagy szerepe van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a diétás étkeztetés biztosításában, s a kulturált étkezési szokások kialakításában, fenntartásában. A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.


Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 296 oldal
Kötésmód: papír / puha kötés
ISBN: 9789639695627
EAN: 9789639695627





Oldal frissítés:

Tag-ek: Dr. Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz