Könyv > Egyéb > Gasztronómia 4 743 Ft
(Eredeti ár: 5 580 Ft) Megtakarítás: 15% Szállítás:
Bizonytalan
Tartalom:
A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták).
Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki
Eredeti név: A SAJTKÉSZÍTÉS ABC-JE Kiadás éve: 1999 Oldalak száma: 424 oldal Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött ISBN: 9789630370967 EAN: 9630370964