Rocky könyv, DVD webáruház - Akciós könyvek






Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.) - A sajtkészítés ABC-je

A sajtkészítés ABC-je (Könyv)

kiegészítve a sajt -marketing, -kereskedelem, -gasztronómia és -higiéniai ismeretekkel

Író: Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.);

Könyv > Egyéb > Gasztronómia
4 743 Ft
(Eredeti ár: 5 580 Ft)
Megtakarítás: 15%



online rendelés

Tartalom:

A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták). Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki


Eredeti név: A SAJTKÉSZÍTÉS ABC-JE
Kiadás éve: 1999
Oldalak száma: 424 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789630370967
EAN: 9630370964







Oldal frissítés:

Tag-ek: Molnár Andrea (szerk.); Dr. Molnár József (szerk.)

Akik ezt vásárolták, vettek még
KÖNYV



diy-hazi-sajtkeszites 2 300 Ft
15 %
1 955 Ft

BizonytalanBizonytalan

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2020 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729