Termékek a kosárban

Összesen: 18 577 243 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Dr. Tolnai Orsolya - Érzékenyek szakácskönyve

Érzékenyek szakácskönyve (Könyv)

... avagy bevezetés a laktóz-, glutén-, és cukormentes főzés világába

Író:
Dr. Tolnai Orsolya;

Kategória:
Könyv > Életmód, egészség > Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek;
3 749 Ft
(Eredeti ár: 4 410 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak. Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk. A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a „mindenmentes” táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja. Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni.


Kiadás éve: 2014
Oldalak száma: 238 oldal
Kötésmód: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789639929463
EAN: 9789639929463





Oldal frissítés:

Tag-ek: Dr. Tolnai Orsolya