Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
több rendező - Depeche Mode: Touring the angel (DVD)

Depeche Mode: Touring the angel (DVD)

Rendező(k): több rendező;

Szereplők: Depeche Mode
Film > Zenei
Film > Koncert
Eredeti cím: Depeche Mode: Touring the angel
Megjelenés: 2006
4 749 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 5%


online rendelés

Tartalom:

 
1.   A Pain That I'm Used To 
2.   John The Revelator 
3.   A Question Of Time 
4.   Policy Of Truth 
5.   Precious 
6.   Walking In My Shoes 
7.   Suffer Well 
8.   Macro 
9.   Home 
10.   I Want It All 
11.   The Sinner In Me 
12.   I Feel You 
13.   Behind The Wheel 
14.   World In My Eyes 
15.   Personal Jesus 
16.   Enjoy The Silence 
17.   Shake The Disease 
18.   Just Can't Get Enough 
19.   Everything Counts 
20.   Never Let Me Down Again 
21.   Goodnight Lovers 
22.   A Question of Lust 
Bonus
23.   Damaged People 
Bonus
"A legnépszerűbb elektronikus együttes, amelyet valaha látott a világ!" - Q Magazine

"Minden idők egyik legnagyobb brit pop formációja!" - Sunday Telegraph

A Depeche Mode 'Touring The Angel' címre hallgató turnéja az elmúlt év egyik legsikeresebb, legtöbbet felmutató és legjobban fogadott fellépés sorozata lett. Karrierjük legjobbjának ítélt élő fellépése szeptember 25-től újra átélhető. Speciális 3-lemezes kiadvány lát napvilágot, amely tartalmazza az egész koncertet, jópár extrával kiegészítve. Mindez dupla DVD-n, illetve egy szimpla koncert CD-n lesz elérhető.
A koncertanyagot Blue Leach rendezte, aki előzőleg az R.E.M. zenekarral dolgozott együtt. A felvételek a milánói Fila Forumban készültek, 2006. február 18-án, illetve 19-én. A rögzített anyag a zenekar fantasztikus élő fellépését adja vissza - annak lüktető hangzásával, vibráló színpadi show-jával, illetve elragadtatott közönségével.

"A 'Touring The Angel' fellépés sorozat valószínűleg a legélvezetesebb és legnagyobb kielégülést hozó turné volt, amit valaha csináltunk." - nyilatkozza Dave Gahan. "Az új anyag egyszerűen kívánta az élő előadást. A koncerteken új perspektívát kaptak a dalok. Mindehhez hozzáadva a közönség energiáját, új életre keltek a végén."

"Négy esztendő telt el a legutóbbi turné óta, így aztán készek voltunk turnéra vinni az új anyagot." - teszi hozzá Andy 'Fletch' Fletcher. "Valahogy minden összejött ezúttal nekünk - meghatározó koncertélményt jelentett az egész turné, pláne akkor, amikor régebbi, igazán speciális dalokat adtunk elő."

A Live DVD több mint 20 pompás koncertszámot, köztük az elmúlt időszak slágereit is tartalmazza - 'Precious', 'A Pain That I'm Used To', 'Suffer Well' és 'John The Revelator'. Ezek mellett azonban a koncert csúcspontjai sem hiányoznak - 'Just Can't Get Enough', 'I Feel You', 'Enjoy The Silence' és még sorolhatnánk.
A bonusz DVD bővelkedik az extrákban, köztük két további live dal, az 1986-os siker, az 'A Question Of Lust' és a 'Playing The Angel' nagylemez 'Damaged People' című szerzeménye is fellelhető. Továbbá egy 20 perces dokumentumfilm, Anton Corbijn szereplésével, aki többek között a 'Suffer Well' klip rendezője és a 6 kivetítőből álló színpad tervezője is egyben.

"A színpadi megjelenésen Anton Corbijn-al dolgoztunk együtt. Azelőtt a klipjeinket rendezte." - fűzi hozzá Dave Gahan. "Minden bizonnyal ez a turné egyike volt a legerősebb turnéinknak - mind zeneileg, mind pedig a látvány szempontjából.
A bonusz DVD felvonultat azonban még további extrákat is. A turné hivatalos sajtótájékoztatója, 2005 nyarán, Németországból. Illetve egy eddig ki nem adott 'Playing The Angel' EPK. Az audio CD-extra emellett több mint 30 percnyi koncertanyagot tartalmaz az új dalokból.

A turné európai szakasza a 26 állomásos amerikai menetelést követte, amelynek keretében négy koncertet is adtak Angliában - köztük kettőt a londoni Wembley Arénában. A 78 koncertből álló lemezbemutató turné 69 állomása teltházas volt, amelynek keretében 30 országban játszottak és csak Európában 800.000 koncertjegyet értékesítettek. A 2001-es 'Exciter Tour' óta most koncertezett először a csapat, és rögtön közel 2 millió ember látta őket. Ebben az évben a Depeche Mode további koncerteket ad, így 31 országban körülbelül 2,5 millió rajongónak játszik majd összesen.

A 'Playing The Angel' album eladása meghaladta a 2,4 millió példányt nemzetközi viszonylatban. A nagylemez 18 országban lett lista első, illetve Top 10-be jutott mind Angliában, mind Amerikában, mind pedig Kanadában. Az album multi-platina és arany minősítést kapott több mint 20 országban.

Depeche Mode
Dave Gahan
Andy 'Fletch' Fletcher
Martin Gore
hangsávok (dts), (DD 5.1)Oldal frissítés:

Az akció 2022-07-20 - 2022-11-30-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Tag-ek: több rendező

A rendező(k) további filmjei (több rendező filmjei)
DVDberes-alexandra-most 4 999 Ft
60 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDovizsaru-2 2 999 Ft
33 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDa-torveny-neveben-2-evad-3-dvd 9 999 Ft
50 %
4 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729