Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Sylvain Chomet - Belleville randevú - Francia rémes (2 DVD)

Belleville randevú - Francia rémes (2 DVD)

Rendező(k): Sylvain Chomet;

Szereplők: Triplets
Film > Vígjáték
Film > Mese, Rajzfilm, Animáció
Eredeti cím: Les Triplettes de Belleville (2 DVD)
Megjelenés: 2003
1 424 Ft
(Eredeti ár: 1 499 Ft)
Megtakarítás: 5%
Szállítás: Bizonytalan

online rendelés

Tartalom:

Champion mélabús vézna kisfiú, akit nagymamája, Madame Souza nevel. Kedvetlen gyermekkorában egyetlen társa Bruno, a nem túl szép, sőt ronda és mafla kutya. Mikor a mókásSouza mama felismeri, hogy a fiúcskát kizárólag a biciklik érdeklik, megajándékozza őt eggyel.

A kezdeti örömöt hamar szigorú szellemű edzőgyakorlatok váltják fel - a bicegő idős hölgy esernyővel a kezében, síppal a szájában dirigál.

Az évek múlásával Champion a biciklizés nagymesterévé válik, olyannyira, hogy egy napon elindul a híres Tour de France-on. A verseny alatt azonban két, feketébe öltözött, titokzatos férfi elrabolja őt. Nincs mit tenni, Madame Souza és hűséges kutyája, Bruno Champion keresésére indulnak.

A nyomok az óceánhoz vezetnek, így hát vízibiciklivel könnyedén átszelik azt. A túlparton egy nagyvárosban találják magukat, melynek neve Belleville. Itt találkoznak a Belleville-i zenészhölgyek triójával, az 1930-as évekbeli Music Hall hajdani különc sztárjaival, akik különleges, elsősorban - sőt, mindig - békából készült eledeleken élnek, s a porszívótól, biciklikeréktől és hűtőszekrénytől kezdve szinte mindent képesek hangszerként megszólaltatni. A három hölgy elhatározza, hogy segítő kezet nyújt Madam Souzának és Brunónak a francia maffia ellen folytatott ádáz küzdelmükben.

Az öt éven át rajzolt, elsősorban felnőttek számára készített egészestés rajzfilm finom képi világa, öniróniával spékelt mélabús humora, és jazz-es zenei hangulata igazi ínyenceknek való csemegévé teszi a Belleville randevút, amely 2004-ben 2 Oscar-jelölést is kapott: a Legjobb Animációs Film és a Legjobb Film Betétdal kategóriában.

 


A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
80 perc
Megjelenés dátuma

2008. november 13.

Hangsávok

magyar

francia
Oldal frissítés:

Tag-ek: Sylvain Chomet

A film teljes adatlapja itt:
Belleville randevú - Francia rémes - A film a Mafab.hu-n
A rendező(k) további filmjei (Sylvain Chomet filmjei)
DVDparizs-szeretlek 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2021 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729