Termékek a kosárban

Összesen: 1 452 298 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - PostaPont

Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy Stantzler   Rendezte:	Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy - A Grace klinika - 1. évad (2 DVD)
RITKASÁG!


Tartalom:


Ismerkedjünk meg a szépséges Meredith Grey-el! Ő a híres sebész, Ellis Grey lánya, aki friss orvosi diplomával a kezében éppen arra készül, hogy elkezdje első sebész-gyakornoki évét a seattle-i Grace klinikán, a háta mögött "náci"-nak becézett Miranda Bailey határozott irányítása alatt.

Vele együtt kezdi el ezt a szép, de kemény hivatást négy másik rezidens is. A céltudatos, törekvő és mindenben elsőCristina Yang, a gyönyörű Izzie Stevens, (aki korábban fehérnemű-modellként kereste a kenyerét, és most bizonyítani szeretné, hogy nem csak egy üresfejű, vidéki szépség), a melegszívű, jóhumorú, de kissé tesze-tosza George OMalley, aki reménytelenül szerelmes Meredith-be, és a vagány, néha talán túlzottan felületes Alex.

Mindannyian abban bíznak, hogy jól sikerül a bemutatkozásuk a kórházban, de úgy tűnik, Meredith dolgát nem könnyíti meg a sors: a kórház egyik vezető sebésze – leendő felettese – ugyanis nem más, mint a jóképű Dr. Shepherd - a fickó, akivel előző este ismeretlenül egy egyéjszakás kalandba keveredett...

Intrika, romantika, dráma, rengeteg humor és nagyszerű zene – mindezek tökéletes koktélja alkotja A Grace klinikát, amely rövid idő alatt a világ egyik legnépszerűbb kórház-sorozata lett!


EXTRÁK:

1. LEMEZ:
  • Audiókommentár - Audiókommentár az egyik epizódhoz
2. LEMEZ:
  • Kisfilm - Kés alatt – A Grace klinika a színfalak mögött (kb. 11 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
  • Kisfilm - Egy sorozatindító epizód anatómiája (kb. 12 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
  • Kimaradt jelenetekMAGYAR FELIRATTAL
  • Előzetes
  • Alternatív jelenetek - Alternatív főcím
  • Rejtett extra
A magyar változat *A borító illusztráció, újra fóliázott*
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
371 perc
Megjelenés dátuma

2007. november 6.

Hangsávok

magyar

angol

lengyel

Oldal frissítés:

Tag-ek: Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy Stantzler Rendezte: Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy

FilmKatalógus


Ellen Pompeo - Patrick Dempsey további filmjei

Ellen Pompeo összes filmje >     Patrick Dempsey összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy Stantzler Rendezte: Peter Horton, Tony Goldwyn, Adam Davidson, John David Coles, Scott Brazil, Darnell Martin, Sarah Pia Anderson, Wendy filmjei)

Akik ezt vásárolták, vettek még