Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Mark Kirkland, Rich Moore, Jim Reardon, Wesley Archer, David Silverman, Bob Anderson, Jeffrey Lynch, Carlos Baeza, Susie Dietter - A Simpson család - 5. évad (4 DVD)

A Simpson család - 5. évad (4 DVD)

Rendező(k): Mark Kirkland; Rich Moore; Jim Reardon; Wesley Archer; David Silverman; Bob Anderson; Jeffrey Lynch; Carlos Baeza; Susie Dietter;

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Film > Rajzfilm
Film > Vígjáték
Film > Tv-sorozat
Film > Kultfilm
Eredeti cím: The Simpsons - Season 5
Megjelenés: 1994
Korhatár:
4 999 Ft
(Eredeti ár: 9 999 Ft)
Megtakarítás: 50%


online rendelés

Tartalom:

A Simpson család ötödik évadának eme különleges és gigantikus DVD kiadása talán az eddigi legjobb összeállításunk. Van itt minden, amit szem és fül kívánhat: rengeteg időrabló extra a rajongók kívánsága szerint, köztük az animaticokat és storyboardokat interaktív, több nézőpontból is bemutató kollekció, eddig – jó okkal – be nem mutatott jelenetek, rajzos rendezői kommentárok, amelyekből mindenféle kacifántos részlet kiderül és egy rakás szégyentelen tévéreklám. Eddigi szép hagyományunk folytatásaként hihetetlenül bőbeszédűen kommentálunk minden egyes részt, időnként arról is szót ejtve, amit éppen a képernyőn láthatsz, kedves néző.

A sorozat legcsípősebb és legfelkavaróbb jeleneteiből rengeteggel szolgál az 1993 és 1994 között futott 5. évad. Ott van mindjárt az, amikor nagypapa és Mr. Burns egyszerre csapják a szelet Marge anyukájának. Vagy amikor Homer csipszet eszik az űrben, Lisa kitalálja a Lisa, az oroszlánszívű babát, Bart kap egy elefántot, sőt, egyszer Marge, sarkában a rendőrséggel felveszi a nyúlcipőt. És persze ne feledkezzünk el arról a történelmi pillanatról, amikor Maggie megkezdi életen át tartó vitáját az összenőtt szemöldökű babával.

Ebben az évadban lép fel Mr. Burns születésnapi partiján a The Ramones, és most megy Bart osztálya tanulmányi kirándulásra egy dobozgyárba (megint). Homer pedig boldogan húzogatja egy malac farkát, egészen addig, amíg az állat meg nem unja és jól belé nem harap. És ebben az évadban találkozhatunk először az ágrólszakadt Cletus „Tuskó” Spucklerrel is.

Mondanom sem kéne, de azért elmondom, hogy ebben az évadban is feldobják a mulatságot a családon kívüli kedves (vagy kellemetlen) fazonok: Apu, a méhnek öltözött mexikói színész, Milhouse, Dr. Hibbert, Mrs. Vadalma, Skinner igazgató, Kent Brockman, Rod és Todd Flanders, Frinci és Franci, Moe és Ralph Wiggum. A vendéghangokat olyan nagyságok kölcsönzik a szereplőknek, mint James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin, és a Simpson család egykori írója/producere, Conan O’Brien.

Nincs is más teendő, mint hátradőlni és élvezni a Simpson család hagyományosan humoros, igen pörgősre sikeredett évadát. A keményen dolgozó írók, rajzolók, animátorok, zenészek, producerek és színészek nevében köszönjük a sok-sok lelkes levelet, rajzot és ajándékot. Ezúton hadd emlékeztessem önöket alapelvünkre: visszatérítés nincs!

Hű cimborájuk,
Matt Groening

JÁTÉKIDŐ:
506 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1994
HANGOK:
 - magyar - stereo (DD)
 - angol - 5.1 (DD)
 - lengyel - stereo (DD)
 - cseh - stereo (DD)
 - orosz - 5.1 (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol, cseh, héber, lengyel, orosz
KÉPFORMÁTUM:
KORHATÁR:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

 
Oldal frissítés:

Tag-ek: Mark Kirkland, Rich Moore, Jim Reardon, Wesley Archer, David Silverman, Bob Anderson, Jeffrey Lynch, Carlos Baeza, Susie DietterRajzfilmfigurák további filmjei
DVDruben-brandt-a-gyujto 2 999 Ft
33 %
1 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDhattyuhercegno-a-zene-birodalma 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDasterix-a-varazsital-titka 3 299 Ft
24 %
2 499 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDa-kis-kedvencek-titkos-elete-2 3 299 Ft
9 %
2 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2020 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729