Termékek a kosárban

Összesen: 3 206 690 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék
Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Koltai Lajos - Este - Limitált kiadás (DVD + CD)

Este - Limitált kiadás (DVD + CD)

Rendező(k):
Koltai Lajos;
Szereplők:
Claire Danes, Toni Collette, Vanessa Redgrave, Hugh Dancy, Patrick Wilson, Natasha Richardson, Mamie Gummer, Eileen Atkins, Meryl Streep, Glenn Close, Barry Bostwick, Ebon Moss-Bachrach, David Call
Kategória:
Film > Dráma;
Eredeti cím: Este - Limitált kiadás (DVD)
Megjelenés: 2008

3 799 Ft
(Eredeti ár: 3 999 Ft)
Megtakarítás: 5%
Szállítás: BizonytalanTartalom:


Az Este bámulatos szereposztással életre hívott nagyhatású dráma, melyet Susan Minot saját bestselleréből adaptált filmre a Pulitzer-díjas Michael Cunninghammel (Az órák) közösen, a rendezői székben pedig az Oscar-díjra jelölt Koltai Lajos ült, akinek legutóbbi filmje minden idők legnagyobb szabású magyar produkciója, a Sorstalanság volt.

Az Este a mély érzelmek filmje: az anyák és lányaik közötti szeretet erejéről mesél, mindezt egy olyan anya szemszögéből, aki életének alkonyán olyan titkot fed fel, amely mindenkire óriási hatással lesz a környezetében. Az érzelmek valódiságát igazolja, hogy a filmben két olyan színésznő-páros – Vanessa Redgrave és Natascha Richardson, valamint Meryl Streep és Mamie Gummer – is játszik, akik anya és lánya kapcsolatban vannak egymással.

A rátörő emlékeknek engedve Ann Lord (Redgrave) megoszt egy régóta őrzött titkot a lányaival,Constance-szal (Richardson), aki boldog házasságban él, és Ninával (Toni Collette), a nyughatatlan egyedülálló nővel. Mindketten ágya mellett állnak, mikor Ann kijelenti, hogy látni szeretné élete szerelmét.

De vajon ki lehet ez a titokzatos "Harris", s mit jelenthetett az anyjuknak? Miközben Constance ésNina megpróbálja megfejteni édesanyjuk életét, és egyúttal rendbe szedni sajátjukat, Ann felidéz magában egy jó 50 évvel ezelőtti hétvégét, amikor még Ann Grantnek (Claire Danes) hívták…

…és csak egy fiatal lány volt, aki azért jött New Yorkból, hogy legjobb barátnője, Lila Wittenborn (Mamie Gummer) esküvőjén legyen nyoszolyólány. A menyasszony izgatott, de édesanyja (Glenn Close) helyett legjobb barátnőjéhez fordul segítségért. Ann Lila közelében marad, de még közelebb kerül a menyasszony forrófejű öccséhez, Buddy-hoz (Hugh Dancy).

Ám amikor az esküvőn feltűnik Harris Arden (Patrick Wilson), a Wittenborn-család régi barátja,Annben új érzések ébredeznek. Olyanok, melyek örökre megváltoztatják az ő és lányai életét is…

A kétlemezes Különleges Kiadás a DVD mellett egy audio CD-t fog tartalmazni, a film zenéjével (score zeneszerző: Jan. A.P. Kaczmarek, dalok: Michael Bublé, Peggy Lee, Ella Fitzgerald és mások), valamint egy receptes-füzetet. Ebben a füzetben olyan ételek leírásai találhatók, amik New Englandban hagyományosak, ahol a film játszódik (és készült is). A DVD egy papírtokban lesz, amin számozás fogja jelezni a kiadvány kisszériás jellegét – ez azonban nemcsak a gyűjtőknek lehet fontos, hanem mindazoknak a filmrajongóknak is, akik szívesebben fognak a kezükbe egy olyan DVD-t, aminek a csomagolása is jelzi a „belső tartalmat”.

Az Este c. film megmutatja, hogyan lehet az amerikai sztárok közegébe átemelni olyan európai művészfilmes értékeket, amiket idegennek hittünk eddig a nagy stúdiók világától. Ha a közreműködő alkotók névsorát nézzük, akkor a már említett lengyel zeneszerző mellett két honfitársunk nevét olvashatjuk a stáblistán: az Oscar díjra jelölt Koltai Lajosét, és Pados Gyuláét, akivel már a Sorstalanságot is együtt készítették.


EXTRÁK:

1. LEMEZ:
  • Kimaradt jelenetek
  • Werkfilm (így készült) - Egy hétvége a tengerparton: A film készítése
  • Kisfilm - A könyvtől a filmig vezető út
  • Audiókommentár - Koltai Lajos rendező, csak a magyar kiadáson hallható audiokommentárja
2. LEMEZ:
  • Egyéb - Filmzene CD
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
112 perc
Megjelenés dátuma

2008. április 30.

Hangsávok

magyar

angol


Oldal frissítés:

Tag-ek: Koltai LajosClaire Danes - Toni Collette további filmjei

Michael Apted  - Élesítve (DVD) DVD Raktáron -33 %
2 999 Ft
1 999 Ft
Daniel Ragussis - Imperium (DVD) DVD Raktáron -50 %
7 999 Ft
3 999 Ft
Michael Dougherty - Krampusz (DVD) DVD Raktáron -50 %
7 999 Ft
3 999 Ft
Craig Gillespie - Frászkarika (DVD) DVD Raktáron
7 999 Ft
7 999 Ft
Koltai Lajos - Este (DVD) DVD Raktáron -60 %
4 999 Ft
1 999 Ft
Andrew Lau Wai Heung  - A falka (DVD) DVD Raktáron
5 999 Ft
5 999 Ft
Claire Danes összes filmje >     Toni Collette összes filmje >

A rendező(k) további filmjei (Koltai Lajos filmjei)

Koltai Lajos - Este (DVD) DVD Raktáron -60 %
4 999 Ft
1 999 Ft
Koltai Lajos - Sorstalanság (2 DVD) DVD Raktáron
14 999 Ft
14 999 Ft