Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram

Rocky könyv, DVD webáruház - Termékgarancia

  részletes keresés
Robert Rossen - A király összes embere (1949- Klasszikus) (DVD)

A király összes embere (1949- Klasszikus) (DVD)

Rendező(k): Robert Rossen;

Szereplők: Broderick Crawford, John Ireland, Mercedes McCambridge
Film > Dráma
Film > Klasszikus
Eredeti cím: All the King's Men
Megjelenés: 1949
Korhatár:
4 999 Ft
(Eredeti ár: 4 999 Ft)
Megtakarítás: 0%online rendelés

Tartalom:

Willie Stark politikus szeretne lenni. Tele van ötlettel, jobbító szándékkal és lelkesedéssel és választási beszédeiben hevesen ostorozza korrupt, hataloméhes ellenfeleit, felsorolva mindazokat a hibákat, amelyeket szerinte elkövettek. Többek közt azt is, hogy nem törődnek a helyi iskolaépület állapotával, ami - legalábbis Willie szerint - életveszélyes.
A választáson azonban alulmarad - az ellenfelek demagóg kampánya hatásosabbnak bizonyul. Nem sokkal később tragédia történik: összeomlik az iskola és ez több diák halálát okozza. Willie személye ismét a figyelem középpontjába kerül - sokan biztosra veszik, hogy a következő szenátor-választáson végre befuthat. Ezúttal segítői is akadnak, akik választási beszédek írásával, profi tanácsokkal próbálják egyengetni Willie útját. De ez csak a látszat. Az önkéntes segítők mögött ugyanis ismét csak Willie ellenfelei állnak. Mire a jelölt rádöbben, hogy az unalmas számokkal megtűzdelt, száraz beszédek nem sikerét, hanem bukását készítik elő, már késő - ezúttal sem sikerül nyernie.
De ő nem adja fel, és harmadik nekifutásra végre sikerrel jár. A korábbi keserű tapasztalatok és most a hatalom érzete miatt már ő sem ugyanaz az ember, aki évekkel korábban nagy tervekkel indult el a politikai pályán...
A klasszikus Oscar®-díjas film a Becsületből elégtelenhez hasonlóan ismét a politikai gépezet embertelenségeiről, a korrupcióról, a hatalomvágyról és a gátlástalanságról rántja le a leplet. 

 - angol - mono (DD)
 - német - mono (DD)
 - francia - mono (DD)
 - spanyol - mono (DD)
 - olasz - mono (DD)Oldal frissítés:

Tag-ek: Robert RossenBroderick Crawford; John Ireland további filmjei
DVDszelhamosok 7 999 Ft
0 %
7 999 Ft

Raktáron (1-3 munkanap)Raktáron
DVDlegjobb-film-gyujtemeny-5-3-dvd 19 999 Ft
0 %
19 999 Ft

Rendelhető (3-5 munkanap)Rendelhető
A rendező(k) további filmjei (Robert Rossen filmjei)

Főoldal         Film (DVD)         Film (Blu-ray)         Könyv         Zene         Akció         Vásárlási tudnivalók         Adatvédelem         Kapcsolat

Copyright © 2002-2022 Rocky Kft. Minden jog fenntartva! E-mail: info@rocky.hu Tel: +36-30-953-7401, +36-70-378-2729